Iduće godine vraća se serija za kojom su ludjele sve cure

Radiosarajevo.ba
Iduće godine vraća se serija za kojom su ludjele sve cure
Foto: IMDb / Gossip Girl

Sljedeće godine vraća se serija za kojom je svijet ludio od 2007. do 2012. godine - "Gossip Girl" ili u prijevodu "Tračerica".

Serija će se prikazivati na streaming servisu HBO Max, a zasad se zna da će prva sezona imati deset epizoda te da će pratiti sasvim novu grupu bogatih klinaca s Manhattana. 

"Osam godina od izvorne stranice, nova generacija tinejdžera iz privatne škole u New Yorku upoznaje se s nadzorom koji provodi Gossip Girl. Prikazat će se koliko su se svijet društvenih medija i New York promijenili u međuvremenu", opisuju nastavak serije iz HBO-a, prenosi Index.

Kreatori originalne serije Josh Schwartz i Stephanie Savage su izvršni producenti, prenosi E! News.

Zasad se ne zna hoće li neko od originalne glumačke postave dobiti ulogu i u nastavku.

Podsjećamo, zvijezde "Gossip Girla" bili su Blake Lively, Penn Badgley, Chace Crawford, Leighton Meester i Ed Westwick. Kirsten Bell slušali smo u ulozi Gossip Girl.

Uloge u seriji donijele su im svjetsku slavu koja traje i danas, a likovi i sama serija još uvijek imaju veliku bazu fanova.

Serija je imala šest sezona i ukupno 121 epizodu.

Streaming servis HBO Max trebao bi biti dostupan od proljeća 2020. godine, a osim novih nastavaka "Gossip Girl", na njemu će se moći gledati i legendarni "Prijatelji", "Slatke male lažljivice", "Princ iz Bel Aira"...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije