Glumci otkrili: Kako su snimljene najpoznatije vruće scene iz filmova

Radiosarajevo.ba
Glumci otkrili: Kako su snimljene najpoznatije vruće scene iz filmova
FOTO: Screenshot / Vruće scene iz filmova

Scene seksa u filmovima često izgledaju jako realistično, ali glumcima ih nije uvijek ugodno snimati. Slavni su glumci otkrili što se događalo iza nekih od najpoznatijih scena seksa u filmovima.

  1. Keanu Reeves i trojac s redateljevom ženom

"Te su scene uvijek čudne. Ali Eli Roth (reditelj) je uspio stvoriti ugodnu atmosferu na setu. No na kraju se uvijek moraš skinuti i glumiti, a ja nisam htio biti onaj frajer koji će komentirati da mu je žena zgodna. On je bio jako opušten oko toga i svi smo se zabavili."

  1. Margot Robbie i scena na gomili novca

"Imala sam milion posjekotina na leđima od tog novca. Nije bilo tako glamurozno kako se čini. Ako vam ikad padne na pamet seksati se na hrpi keša - nemojte. Možda je pravi novac malo mekši, no kad sam ustala i okrenula leđa ekipi, svi su se zgrozili. Komentirali su da sam izgledala kao da su me bičevali", ispričala je glumica.

  1. Dave Franco i prišt na stražnjici

"Bio sam jako nervozan zbog te scene. Kolegicu sam upoznao dan prije, ona je bila prelijepa i jako draga, ali svejedno je bilo neugodno. To sam se jutro probudio s golemim prištem na stražnjici. Morao sam pitati šminkericu koju sam također tek upoznao da odemo u drugu sobu kako bi ga sakrila."

  1. Aubrey Plaza i gola fotka

"Nikad prije snimanja 'Prljavog djedice' nisam upoznala Roberta De Nira i bojala sam se pa sam odlučila napraviti nešto ludo. Snimila sam jako droljastu fotku sebe, ubacila je u knjigu i gurnula mu je ispod vrata. Ništa se nije događalo tjedan dana i već sam se uplašila da ću dobiti otkaz kad je on opušteno došao do mene i rekao mi: 'Dobio sam tvoju knjigu. Nisam došao dalje od četvrte stranice (gdje sam stavila fotku), ali jako je dobra.'"

  1. Alison Janney i kolega u bolnici

"Michael Lerner me morao gurnuti na zid, a kako su htjeli da izgledamo znojno, prekrili su nas kliskim sprejem, a pod je bio mramoran. Gurnuo me na zid i odjednom smo oboje pali jer se on poskliznuo i povukao me dolje. On je pao na koljena, a ja i kamerman se nismo mogli prestati smijati. No Michael je zbilja gadno ozlijedio koljena i završio u bolnici."

  1. Mark Wahlberg i lažni penis

"Prvi put kad smo snimali scenu koristili smo jedan prema veličini Johna Holmesa, slavne porno zvijezde iz sedamdesetih. Dopirao mi je do koljena. Svi su umirali od smijeha i morao sam ga svima pokazati. Bilo je prilično neugodno, ali onda smo nabavili kraći i to je jedini rekvizit sa snimanja koji sam zadržao."

  1. Kate Winslet i lopta za skakanje

"Shvatio sam da je Kate previše napeta da bi snimala scenu seksa s Jamesom Gandolfinijem pa sam ga maknuo, a njoj dao veliku loptu za skakanje. Snimili smo ih odvojeno", ispričao je redatelj John Turturro.

  1. Emma Stone i mokra spužva

"Glumili smo da me Emma zadovoljava rukom. Bila je zabrinuta jer se sve događalo ispod plahti. Od šminkerica sam dobila veliku i mokru spužvu koju sam stavila među noge. Kad smo počeli snimati, krenula je rukom uz moje bedro, osjetila nešto mokro i uplašila se. Rekla sam joj da se ne brine i da je to samo spužva", ispričala je glumica Olivia Coleman.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije