Nektar OK Fest 2018/ Gibonni vas poziva na Tjentište 7. jula

14. 06. 2018. u 10:23:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Zasigurno najveća regionalna zvijezda, Zlatan Stipišić Gibonni ove godine dolazi na Tjentište. U nastupu ovog briljatnog splitskog kantautora publika će uživati 7. jula, druge festivalske večeri.

Popularni Gibo istaknuo je da su njegova očekivanja velika te pozvao publiku da zajedno uživaju 7. jula u Nacionalnom parku Sutjeska. Gibonni je poručio da se cijela njegova ekipa veseli nastupu na Tjentištu i obećao ono što je na njegovim nastupima ustvari i zagarantovano:

"Bit će super, pjevat ću dok glas ne izgubim", poručio je Gibonni. 

Za odličnu atmosferu iste večeri na Tjentištu uz Gibonnija će se pobrinuti Jinxi i Letu štuke.  Zagrijavanje drugog festivalskog dana u dnevnoj varijanti prepušteno je programu Back to roots koji na OK Summer Stage donose: DJ Umbo i Audio InFunktion. Za najvjerniju festivalsku publiku OK kampere, stajanja nema, jer nastavak slijedi na Sensation OK stage-u uz Atheist Rap i Obojeni program. Nakon završetka večernjeg programa na Jägermeister main stageu vraćaju se u kamp gdje ih do svitanja čeka odlična zabava na OK after party-ju uz Gileta – Električni Orgazam i Mika the Kawiar.

Paketi za boravak u OK kampu još uvijek su dostupni, a organizatori podsjećaju i na specijalnu OK akciju koja važi do 15. juna,  a ista podrazumjeva uživanje za 5 osoba u festivalskim sadržajima po cijeni 4 paketa. 

 Paket “OK kamp prijatelj/OK kamp + ulaznica” 4 + 1 gratis = 140,00 KM.

Paket “OK kamp prijatelj/ OK kamp + ulaznica + prevoz” 4 + 1 gratis = 280,00 KM.

Addiko banka kao banka partner i kompanija m:tel kao prijatelj festivala i ove godine prate Nektar OK Fest.

NEMA KOMENTARA