Game of Thrones: Objavljen teaser i sad znamo kada izlazi nova sezona

Radiosarajevo.ba
Game of Thrones: Objavljen teaser i sad znamo kada izlazi nova sezona
Foto: Screenshot / Game of Thrones
Posljednja sezona serije Igre prijestolja će se početi emitirati na HBO kanalu u aprilu 2019. godine zvanično je potvrđeno.

U najavi serije objavljenoj na Twitteru HBO-a ističe se kako će u posljednjoj sezoni biti odgovoreno na brojna pitanja, kao što su, "Da li će Jon Snow i Daenerys Targaryen shvatiti da su krvni rod?"

Saznat ćemo vjerovatno i ko osvaja Igre prijestolja i ko će uhvatiti željezni tron, a sa njim i Sedam kraljevstva.

Bilo je potrebno neko vrijeme da sve bude spremno, ali ističe se kako će ovo biti najbolja i najveća sezona do sada, a jedna epizoda trajat će oko 90 minuta.

"Evo šta ću vam reći. Benioffu i Weissu je trebalo vremena kako bi bili zadovoljni s kvalitetom. Kako se snimalo show je postajao sve veći. Veće scene borbe, veliki specijalni efekti... Za te stvari treba vremena, a mogu vas uvjeeiti da Dan i David nisu bili na plaži i čekali da se vrate na posao. Oni su perfekcionisti, a serija je izašla najranije moguće s obzirom na zahtjeve koje imaju prema kvaliteti", rekao je predsjednik HBO-a - Casey Bloys.

Ono što smo naučili u prethodnih sedam sezona je to da se ne treba ni za koga posebno emotivno vezati, jer po svemu sudeći ostat će bez glave ili smrskane lobanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije