Elton John napravio scenu na aerodromu

Radiosarajevo.ba
Elton John napravio scenu na aerodromu

Da tantrumi nisu rezervisani samo za djecu pokazao je u ponedjeljak Elton John, koji se sve češće ponaša kao razmažena diva, piše Jutarnji.hr.

Na izlasku iz svog privatnog aviona na sidnejskom aerodromu napravio je priličnu scenu.

Ovaj 72-godišnji pjevač bacio je svoju Gucci torbu vrijednu 4.000 dolara niz stepenice aviona, a onda je bijesan ušao u Audi parkiran na pisti, piše Daily Mail.

Muškarac iz njegove pratnje je zgrabio torbu kao da ništa nije bilo.

Eltonu to nije prvi ispad u posljednje vrijeme. U subotu je u na svom nastupu na stadionu u Perthu zaštitare nazvao govnarima.

Na snimci s tog koncerta se vidi kako zaštitari pokušavaju ukloniti ženu koja se previše približila pozornici, a pjevač urla na njih.

Hej! Vas dva morona. Odje*ite! Odmah ju pustite na miru. Tako se ne postupa s damama, debilčine i kukavice“, vikao je popularni pjevač.

U martu ga je razbjesnio obožavatelj koji ga je dodirivao u Las Vegasu.

„Sad je bilo dosta ovoga! Nema više penjanja na pozornicu, a ti si kriv za sve ovo"“ rekao mu je iznervirani pjevač i prekinuo koncert.

Elton je navodno shrvan zbog tuge nakon što je nedavno umrla majka njegovog partnera Davida Furnisha.

Također, ima izuzetno puno koncerata idućih dana pa je pod velikim stresom, kažu njemu bliski ljudi. U iduća dva mjeseca ima čak 24 najavljena nastupa.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije