Dok čekate praznike: Ove detalje u filmu "Sam u kući" sigurno niste primijetili

Radiosarajevo.ba
Dok čekate praznike: Ove detalje u filmu "Sam u kući" sigurno niste primijetili
Foto: Profimedia / Detalj iz filma "Sam u kući"
Jedan od najgledanijih blagdanskih filmova, Sam u kući, prije nekoliko dana postao je pravi hit jer je jedna od korisnica Twittera objavila detalje koji su mnogima promaknuli prilikom gledanja nepodopština Macaulayja Culkina.

Claire Reilly objavila je putem ove popularne društvene mreže svoje primjedbe na kultni film i ono što je po njenom mišljenju veliki propust, a s njom su se brzo služili brojni korisnici.

Njena glavna primjedba svela se na dekoriranje kuće u kojoj živi porodica McCallister u blizini Chicaga.

Reilly se pita ko tačno tako uređuje kuću i zašto je u njoj sve prepuno blagdanskog dekora, koji navodno stoji u njoj čitavu godinu.

"Možemo li nakratko prokomentirati kuću porodice McCallister? Naravno da će vam kuća biti glavna meta razbojnika ako je cijela u temi Božića", piše u prvom postu, a onda dodaje još nekoliko zgodnih ilustracija iz filma te uz njih svoje citate.

"Recite mi istinu. Jeste li zaista ovako uredili kuću i dekorirali je, a onda me ostavili samog za Božić?", dodala je iznad scene u kojoj je glumac Macaulay Culkin.

Najviše od svega ovu gledateljicu smeta uređenje kuhinje i blagovaonice.

Vrhunac zelene priče Reilly zaokružuje zelenim kućnim telefonom, koji se vidi kada Kevinova majka obavlja razgovor. Istovremeno se pita jesu li unajmili glumicu Catherine O'Hara upravo zbog njezine crvene kose kako bi se dobro uklopila u dekor.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije