David iz Beverly Hillsa otkrio s kojim je kolegicama iz serije spavao

Radiosarajevo.ba
David iz Beverly Hillsa otkrio s kojim je kolegicama iz serije spavao
Youtube/Screenshot / Inserti iz serije Beverly Hills

Glumac Brian Austin Green kojeg se mnogi sjećaju kao Davida Silvermana u seriji Beverly Hills je otkrio da je, tokom snimanja serije, bio s čak dvije kolegice.

Ispričao je to tokom gostovanja u emisiji Watch What Happens Live with Andy Cohen. Jedna ga je gledateljica pitala jesu li on i Tori Spelling, koja je u seriji glumila Donnu bili u vezi i u stvarnom životu. Glumac se prvo malo zbunio, no kad su mu otkrili da je Tori to već priznala u jednom ranijem intervjuu, potvrdio je da je to istina.

"Čekaj, ona je to rekla? Tori je rekla da smo bili zajedno? Spetljali smo se. Jesmo. Bili smo mladi, a to mladi ljudi rade", priznao je on.

Dodao je da nije bio ni s jednom od dugogodišnjih glavnih glumica, no priznao je da je bio s Tiffani Amber Thiessen (Valerie Malone) koja se ekipi serije pridružila u petoj sezoni umjesto Shannen Doherty. Ipak, istaknuo je da njihova romansa nije nastala na setu.

"Tiffani i ja smo bili zajedno prije nego što je počela glumiti u seriji", rekao je.

Brian je, inače, u braku s glumicom Meghan Fox s kojom ima troje djece: Bodhi Ransom, Journey River i Noah Shannon.

Njih su dvoje zajedno već 15 godina, a upoznali su se na snimanju serije Hope and Faith. Brian je priznao da u početku nije htio biti s njom jer ju je smatrao premladom, no kad je ona počela izlaziti s drugim muškarcima, shvatio je da mu to smeta, pa je ipak odlučio biti s njom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije