Muzika i boja / Četvrti BiH Color Festival powered by Beck's 2. i 3. avgusta u Brčkom

08. 03. 2019. u 14:32:00 Promotivni tekst

Shares:0

Četvrti regionalni festival elektronske muzike u boji - BiH Color Festival powered by Beck’s, održaće se 2. i 3. avgusta na poligonu bescarinske zone u Brčkom.

Posjetioci sa nestrpljenjem očekuju novo izdanje ovog jedinstvenog muzičko-scenskog spektakla. Festival će i ovog ljeta ponuditi mnoštvo sadržaja, za sve posjetioce željne kvalitetnog elektronskog zvuka, te
odlične avanture i zabave.

Prisutne partijanere i ove godine očekuje nesvakidašnji izgled bina, kao
i više od 30.000 vrećica boje, koje će upotpuniti zabavu i uživanje u festivalu. Organizatori festivala trenutno pripremaju kvalitetan line-up, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije ljubitelje elektronske muzike, te se prve informacije o izvođačima očekuju uskoro.

BiH Color Festival - undefined

Foto: Ascanius Media: BiH Color Festival

Ovaj festival u Brčkom okuplja sve više mladih iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i zemalja regiona. Iz godine u godinu, festival nudi mnoštvo zanimljivih dodatnih sadražaja, te su utisci posjetilaca isključivo pozitivni.

Mnoštvo različitih vrsta organskih boja i ovog ljeta, prekriće nebo iznad festivalskog prostora u Brčkom! Koncept samog festivala, zasniva se na grupnom bacanju boja na svaki okrugli sat u ritmu muzike. Sve boje imaju međunarodni certifikat da nisu toksične, te su pravljene od prirodnih
sastojaka.

BiH Color Festival - undefined

Foto: Ascanius Media: BiH Color Festival

Osnivač festivala Miloš Stankić, ističe da festival iz godine u godinu raste, te da je tek sada ovaj događaj, prepoznat od strane institucija Brčko distrikta, te kancelarije Evropske unije u Bosni i Hercegovini.

 

“Obećana nam je značajna podrška od strane institucija Brčko distrikta. Nadamo se da će u narednom periodu sve biti kako smo i definisali, a sredstva za podršku će omogućiti angažovanje veoma kvalitetnih inostranih imena, kako bi podigli festival na još viši nivo. Gradske vlasti su ove godine prepoznale turistički i kulturni potencijal našeg festivala, te odlučili da nam pomognu u skladu sa njihovim mogućnostima. Sponzori su takođe izdvojili značajnija sredstva ove godine, kako bismo festival unaprijedili u što većoj mjeri”, ističe Miloš Stankić.

 

Radi se na tome da festival ponudi i prostor za kampere, gdje će moći da borave svi ljubitelji prirode, koji vole smještaj na otvorenom, koji će upotpuniti njihov festivalski doživljaj.

Ulaznice po akcijskim cijenama će se naći u prodaji od 1. aprila 2019. godine, putem platforme:http://www.kupikartu.ba/ , kao i na svim njihovim prodajnim mjestima.

BiH Color Festival - undefined

Foto: Ascanius Media: BiH Color Festival

Potvrđeni ovogodišnji partneri festivala su: Beck’s, grad Brčko, X Vodka Austria, STR8, Vivia i Rooster.

Ne propusti i ovog ljeta mjesto odlične zabave - regionalni festival elektronske muzike u boji - BiH Color Festival!

NEMA KOMENTARA