Brzi i žestoki: Otkriveno ko će naslijediti Paula Walkera

Radiosarajevo.ba
Brzi i žestoki: Otkriveno ko će naslijediti Paula Walkera
/ Scott Eastwood, FOTO: People
Studio Universal predstavio je još jedno novo lice

Studio Universal predstavio je još jedno novo lice u osmom nastavku Brzih i žestokih.

Ulogu u filmu dobio je jedan od bliskih prijatelja pokojnog Paul Walkera, koji je bio glavni glumac u prethodnim dijelovima franšize.

Kako pišu mediji, riječ je o Scottu Eastwoodu koji bi na neki način trebao zamijeniti Walkera. Spekulira se da će glumiti policajca na tajnom zadatku, baš kao i preminuli Walker.

"Teško je ispričati koliko sam uzbuđen što ću biti dio Brzih i žestokih 8. Meni je to mnogo više od serijala, to mi je ostavština. Paule, učinit ću te ponosnim", napisao je na Instagramu, te se zahvalio Vin Dieselu na podršci.

 

It's hard to put into words how excited I am for the next Fast & Furious. To me, the series is so much more than just a franchise. It’s a legacy. These great actors who have been in it together for so long have become a family. I absolutely can’t wait to join it. Now I can’t say too much, but I get to play a new character who operates under Kurt Russell in the movie, which is incredible, because Kurt was a total childhood hero of mine growing up. Very much looking forward to learning a thing or two from such an original and cool guy. Paul was a close friend of mine. We surfed together, traveled together, and he was a huge role model and influencing figure in my life when I was younger. He still is. He was an older brother to me. For me to be able to add to the F&F story, Paul’s story, and the FAST family is like a dream come true. Gary Gray and Neal Moritz - I can’t wait to get started and dive in. Vin - thank you for the support and the insight. Paul - I am going to make you proud. #F8

A photo posted by Scott Eastwood (@scotteastwood) on

Prošle sedmice otkriveno je da će se u osmom nastavku popularne franšize ekipi pridružiti Charlize Theron.

Film s Jasonom Stathamom, Vinom Dieselom i Michelle Rodriguez u glavnim ulogama u američka kina stiže 14. aprila 2017. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije