Božo Vrećo i Marko Louis: Pogledajte fantastični spot za pjesmu Sanjao sam

Radiosarajevo.ba
Božo Vrećo i Marko Louis: Pogledajte fantastični spot za pjesmu Sanjao sam

Božo Vrećo i Marko Louis su predstavili spot za pjesmu Sanjao sam, koji je snimljen na Zagajičkim brdima u Deliblatskoj pješčari. 

"Pjesmu Sanjao sam napisao sam ponukan i inspirisan svojom emotivnom pričom o tome koliko mi zapravo skoro uvijek idealiziramo partnera i koliko zapravo sve je neizvjesno, danas ste skupa sutra već niste, ljubav je neukrotiva i traje poput čarolije, nekad predugo, nekad prekratko, ali zapravo nas uvijek iznenadi trenutak spoznaje da nekom pripadamo i da isto tako, kroz određeno vrijeme više nismo nekom ili neko nije vama, centar svijeta.

Napisao sam je da vas u tom trenutku ako se to desi, a dešava se vrlo često, ohrabri da shvatite da to koliko vi volite nekog je poezija, zanemarite intenzitet ljubavi te druge osobe u odnosu na vašu, neka vaša ljubav nema amplitude, volite do srži i bez kompromisa, nezaustavljivo i beskonačno, ja tako volim i pjesma 'Sanjao sam' koju sam uglazbio i napisao je dar vama, za one koji se usude i smognu hrabrosti tako voljeti", napisao je Vrećo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije