Australijska policija poslala poruku Jon Snowu: Mi nikad ne radimo ovo što si ti uradio

Radiosarajevo.ba
Australijska policija poslala poruku Jon Snowu: Mi nikad ne radimo ovo što si ti uradio
FOTO: Screenshot / Jon Snow

U četvrtoj epizodi Igre prijestolja inače omiljeni junak serije Jon Snow na sebe je jednim postupkom navukao bijes gledatelja. 

Moramo napomenuti da u daljnjem tekstu SLIJEDE SPOILERI, pa ako još niste pogledali epizodu možda je vrijeme da prestanete čitati. 

SPOILER ALERT!

U ovoj nas je epizodi dočekalo mnogo drame između likova, a nečiji su se putevi zauvijek razišli. Tako se Jon morao oprostiti od Sama i Gilly, ali i od svojih prijatelja divljaka.

Ono što je mnoge gledatelje iznenadilo je da je Jon zamolio Tormunda da sa sobom povede i Duha, njegovog vjernog ljubimca strahovuka.

No, ono što je zbilja razljutilo gledatelje bila je činjenica da se od Duha nije ni oprostio.

Strahovuk je, inače, Jonov pratitelj od prve epizode kad je s Nedom Starkom pronašao šest mladih vučića koja su kasnije pripala petero Starkove djece i Jonu.

Koliko je ova odluka razljutila mnoge u svijetu, najbolje ilustruje poruka na službenom Facebook profilu Australijske federalne policije koji su poručili Jon Snowu da pripadnici njihove elitne jedinice nikada ne ostavljaju svoje strahovuke iza sebe kao on.

Svaka im čast!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije