Zanzibar: Egzotično voće, bijeli pijesak, tirkizno more

Promotivni tekst
Zanzibar: Egzotično voće, bijeli pijesak, tirkizno more
Otok Zanzibar, poluautonomni dio Ujedinjene Republike Tanzanije u Africi, spoj je afričke, arapske indijske ali i evropske civilizacije.

Ovoga ljeta Sberbank BH, Mastercard i Turkish Airlines vas vode na ovaj atraktivni otok poznat po egzotičnom voću, bijelom pijesku, tirkiznom moru, ali i različitim začinima.

Provlačenjem bilo koje Sberbank BH Mastercard kartice u zemlji i inozemstvu, u periodu od 22. juna do 01. augusta 2018. godine možete učestvovati u nagradnoj igri Zanzibar te zove.

"Bliži se sezona godišnjih odmora. S tim u vezi klijentima želimo ponuditi jedinstveno i nezaboravno iskustvo, daleko od svih, na rajskom otoku Zanzibar“, izjavio je Alen Ražanica, direktor Sektora za partnerstva i kanale prodaje Sberbank BH, koji se ujedno i zahvalio partnerima.

"Odmor iz snova podrazumijeva potpun mir i odsustvo trke i žurbe, a to je upravo ono što vam donosi korištenje platnih kartica u inozemstvu. Kada koristite kartice, vi zapravo imate bilo koju valutu svijeta u komadu plastike u svojoj ruci, te su vam one na raspolaganju u bilo koje vrijeme, na više od 50 miliona prodajnih mjesta širom svijeta, što znači da možete biti sigurni da nećete provesti svoj odmor u potrazi za bankomatima i mjenjačnicama, već u stvaranju neprocjenjivih uspomena, kako bi i trebalo", rekao ja Amir Trokić, Account Manager za tržište  BiH, Mastercard.

Pored glavne nagrade, dvije avionske karte biznis klasom za relaciju Sarajevo – Istanbul – Zanzibar – Istanbul – Sarajevo i pet noćenja u hotelu s pet zvjezdica u Zanzibaru Sberbank BH će nagraditi još deset sretnih dobitnika s deset kompaktnih ruksaka, koje mogu koristiti na putovanjima. Turkish Airlines je krajem prošle godine uveo direktan let od Istanbula do Zanzibara. Na ovaj fantastični otok stići ćete sigurno, u udobnom avionu i uz ljubazno osoblje.

"Veoma nam je drago što već drugi put u nizu ulazimo u partnerstvo sa Sberbankom. Ideju i koncept nagradne igre smo podržali od samog početka i vjerujemo da će ovo biti odmor iz snova za sretne dobitnike. S obzirom na dužinu trajanja leta iz Istanbula za Zanzibar, ovo će biti jedinstvena prilika sretnim dobitnicima da putuju našom renomiranom biznis klasom“i uživaju u svim njenim čarima“, izjavio je Ahmet Salih Kansu, direktor Turlish Airlines za BiH.

Pravo na nagradu ostvaruje korisnik Sberbank BH Debit Mastercard kartice, kao i Debit Mastercard Gold, Mastercard Standard, Mastercard Gold kreditne kartice, te Sberbank platne Pika Kartice sa prebivalištem u Bosni i Hercegovini pod uvjetom da za vrijeme trajanja nagradne igre obavi najmanje jednu kupovinu s nekom od pobrojanih kartica na bilo kojem prodajnom mjestu u svijetu, koje prihvata Mastercard karticu u iznosu većem ili jednakom od 50,00 KM. Nakon svake učinjene transakcije korisnik Mastercard kartica ostvaruje pravo na ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika.

Više informacija o nagradnoj igri Zanzibar te zove možete saznati u poslovnicama Sberbank BH kao i na web stranici www.sberbank.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije