Nagradna igra BH Telecoma i Sonyja: Mazdu CX-3 dobila Fata Mušeljić!

J. Ć.
Nagradna igra BH Telecoma i Sonyja: Mazdu CX-3 dobila Fata Mušeljić!
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Zaigraj uz Sony

Kompanija BH Telecom, zajedno sa ovlaštenim distributerom Sony mobilnih telefona, 1. novembra prošle godine započela je prednovogodišnju nagradnu igru Zaigraj uz Sony, a koja se realizirala na tržištu Federacije Bosne i Hercegovine.

Danas su u prostorijama BH Telecoma izvučeni dobitnici finalnog ciklusa nagradne igre, čiji su nagradni fond činili fantastično putovanje za dvije osobe na željenu destinaciju uz džeparac i automobil Mazda CX-3, kao najvrjednija nagrada. 

Zaigraj uz Sony - undefinedFoto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba

"Danas obilježavamo i jednu jako uspješnu saradnju sa kompanijom Sony i Comtrade distribution d.o.o. Ovom prilikom pozivam sve korisnike da nastave koristiti naše usluge i da učestvuju u svim našim aktivnostima u toku 2019. godine jer planiramo i jako puno nagradnih igara i benefite za korisnike", istaknuo je Kahriman. 

Fantastično putovanje za dvoje po izboru, uz 1.000 KM džeparca osvojio je Edin Mašić iz Zavidovića, a najvrjedniju nagradu automobil Mazda CX-3 dobila je Fata Mušeljić iz Bosanske Krupe.

Ključeve je sretnoj dobitnici uručio v.d. generalni direktor kompanije BH Telecom Sedin Kahriman. 

Zaigraj uz Sony - undefinedFoto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije