WWT kompanija u potrazi za contact center partnerima i uslugama

Promotivni tekst
WWT kompanija u potrazi za contact center partnerima i uslugama
World Wide Travel je bosanskohercegovačka kompanija sa sjedištima u Bihaću, Sarajevu i Stuttgartu, čija misija i vizija dovodi ovu kompaniju na sami vrh u sferi turizma, kako u centralnoj tako i u jugoistočnoj Evropi.

Naša idejna rješenja za potrebe svih malih i velikih smještajnih kapaciteta, prateći razvoj tehnologije i turizma, učinili smo dostupnim svima i svugdje u svijetu.

WWT proizvodi predstavljaju programska rješenja za olakšano, sigurno i pouzdano upravljanje malim i velikim smještajnim kapacitetima, te dizajnirani su za različite programske platforme (Windows, Android i iOS) kao samostalne, jedinstvene i višejezične aplikacije.

Pored zemalja u regionu (BiH, Hrvatska, Srbija) naši proizvodi su također prepoznati na njemačkom i austrijskom tržištu, te od ove godine pojavila se potreba za proširenjem i na Zapadnu Evropu.

Profil naših klijenata inzistira na poslovnoj ozbiljnosti, jezičnoj kompetentnosti i potpunoj profesionalnosti kompanije.

Shodno tome, tražimo ozbiljne i potpuno profesionalne agencije u sferi Contact Center usluga za dugoročnu i uspješnu poslovnu saradnju.

Ako ste zainteresirani za saradnju ili imate pitanja slobodno nas kontaktirajte. Kontakt osoba: Denis Selmanović.

Telefon: + 387 61 210 765
Mail: d.selmanovic@wwtravel.net

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije