Uživanje na Festivalskom trgu: Plazma slastice za sve ljubitelje filma

Promotivni tekst
Uživanje na Festivalskom trgu: Plazma slastice za sve ljubitelje filma
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Plazma festivalski doručak

Za sve ljubitelje sedme umjetnosti i ukusnih zalogaja Plazma keksa jutros je ispred Narodnog pozorišta upriličen doručak sa Plazma slasticama.

Brend Plazma i ove godine s ponosom podržava kulturne događaje i učestvuje u unapređenju umjetnosti.

Nemanja Brković, menadžer za odnose s javnošću kompanije Bambi kaže da je ovo već četvrta godina kako sarađuju sa Sarajevo film festivalom.

"Ovo je neki naš tradicionalni događaj koji organizujemo, svakog utorka tokom trajanja SFF-a, Plazma organizuje Plazma festivalski doručak, zajedno sa Nihadom Mameledžijom i njegovim timom. Nama je krucijalna stvar da možemo svim učesnicima Festivala, koji možda nisu ni čuli za Plazmu, da mogu da probaju", kazao je Brković i dodao:

"Mislim da su ovo dva jaka brenda koja moraju da se povežu, SFF kao jedan veliki i jak brend kada je u pitanju kultura i filmska umjetnost i brend Plazma kada je u pitanju hrana, brend koji je prepoznatljiv u cijelom regionu. Povezali smo se i evo već je četvrta godina  u godini kada SFF slavi 25 godina, kako sarađujemo i svakako ćemo da nastavimo i u budućnosti".

Svi prisutni su mogli da probaju različite stvari koje je pripremio Nihad Mameledžija  sa svojim timom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije