Tražite kuću iz snova? Pogledajte kako izgleda gradnja sa sretnim krajem

Promotivni tekst
Tražite kuću iz snova? Pogledajte kako izgleda gradnja sa sretnim krajem
Foto: YTONG / Kuća iz snova
Sanjate udoban i komforan dom? Dom koji će štedjeti energiju i vaš novac? Otporan na spoljašnje uticaje i napravljen od zdravih materijala? Vizuelno atraktivan i građen po vašoj mjeri? YTONG sada gradi i vašu priču sa sretnim krajem!

Svaka životna priča je drugačija. Svako ima različite želje i prioritete. Ali svi žele udoban i komforan životni prostor, pa je pitanje stanovanja za većinu nas jedno od najbitnijih životnih pitanja. Jedno je sigurno – svi bismo željeli da i naša priča na ovu temu ima sretan kraj.

Izaberite kuću iz snova

Ako sanjate o gradnji porodične kuće koja će biti udobna i komforna, napravljena od zdravih materijala, energetski efikasna, sigurna i otporna na sve spoljašnje utjecaje, onda imamo dobre vijesti za vas.

YTONG nudi jedinstvena rješenja za gradnju kuća koje su trajne, sigurne i zdrave! 

Danas je robna marka Ytong na mnogim područjima sinonim za porobeton i mjerilo vrijednosti drugim osnovnim građevinskim materijalima.

Bijeli zidni blokovi omogućavaju odličnu toplotnu izolaciju, izuzetnu otpornost na požar, jednostavno se obrađuju i oblikuju te se ubrajaju u ekološki zdrav materijal. Cjelokupan sistem gradnje, u kojem se svi sastavni dijelovi međusobno optimalno dopunjavaju, predstavlja podlogu za efikasna i visoko vrijedna rješenja u stambenoj i ostaloj izgradnji. 

Tako vam je, primjera radi, za 50 m² životnog ili poslovnog prostora zidanog YTONG blokom Plus 37.5cm potrebno samo 100 eura za grijanje na godišnjem nivou, a o kvalitetima proizvoda ove kompanije govore i brojna svjedočanstva zadovoljnih vlasnika YTONG kuća.

Tajna YTONG materijala

YTONG sistem gradnje detaljno je osmišljen. Kompletan sistem građenja orijentisan je prema potrebama krajnjih kupaca. Od nabavke sirovina pa sve do gotovog proizvoda, stroge kontrole osiguravaju najviši standard kvaliteta, a tako visokokvalitetan materijal za građenje garantuje vrijedne i trajne građevine uz maksimalnu uštedu vremena i novca. 

"Tajna" je u osobini YTONG materijala koji ne akumulira toplotu.

Naime, kada grijete prostorije sa zidovima od "tradicionalnih" materijala najprije se griju sami zidovi, a tek nakon što se zagriju zidovi, počinje grijanje prostora.

Kako kod YTONG bloka nema akumulacije toplote u zidovima, već se grije samo prostor, tako se ostvaruju višestruke uštede u računima, kako zimi za grijanje, tako i ljeti za hlađenje. O kvalitetu svjedoči i činjenica da je ovaj proizvod u Njemačkoj proglašen za najbolji građevinski materijal u posljednjih 100 godina u oblasti termoizolacije. 

Niti jedan drugi materijal nema toliko prednosti kao YTONG. Život u kući građenoj od YTONG-a ima brojne prednosti za cijelu porodicu, ali i za buduće generacije. Živite u skladu sa svojim vremenom, birajte pametno i gradite priče sa sretnim krajem.

I ne zaboravite, sa YTONG-om sretan kraj je zagarantiran.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije