Svečano otvorena nova Bazar poslovnica na Otoci

Promotivni tekst
Svečano otvorena nova Bazar poslovnica na Otoci
Danas je na lokalitetu Nove Otoke, u ulici Džemala Bijedića 129, svečano otvoren novi objekat Klasovog maloprodajnog brenda Bazar.

Prodavnica Bazar br.465 prostire se na površini od oko 180m2, a otvaranjem ovog objekta Bazar nastavlja razvijanje svog koncepta "kvartovskih prodavnica” što podrazumijeva potpuno približavanje svojim kupcima. Širok asortiman, maksimalno zastupljena domaća proizvodnja i prihvatljive cijene, poslovna su politika Bazara.

Novost je da se u novootvorenom objektu nalazi i Mini pekara s izuzetnom ponudom toplih Klasovih pekarskih proizvoda.

bazarotoka1.JPG - undefined

Bazar Otoka

Bazar je domaći brend koji svim bh. proizvođačima pruža jednaku i jedinstvenu priliku da svoje proizvode plasiraju na prodajne police bez ograničenja. Prvi Bazar otvoren je u Sarajevu 2016. godine s ciljem da bude mjesto na kojem će se naći svi kvalitetni domaći proizvodi.

bazarotoka3.JPG - undefined

Bazar Otoka

Otvaranjem novih poslovnica svake godine na različitim lokalitetima širom BiH, Bazar pomaže cijeloj domaćoj proizvodnji, te očuvanju postojećih i otvaranju novih radnih mjesta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije