Sve spremno za otvorenje: Zavirite u unutrašnjost novog Bingo Centra u Mostaru

Radiosarajevo.ba
Sve spremno za otvorenje: Zavirite u unutrašnjost novog Bingo Centra u Mostaru
Mostarski Bingo Centar, nakon katastrofalnog požara u kojem je potpuno nestala cjelokupna zgrada ovog supermarketa prije šest mjeseci, danas će ponovo otvoriti svoja vrata za sve kupce.

Velikom svećanošću i zabavom bit će predstavljen novoizgrađeni objekt, tokom kojeg će građani imati priliku da uživaju u koncertu Grupe Gloria i Adnana Jakupovića, prenosi Bljesak.info.

Ovom prilikom bit će predstavljen hipermarket koji se nalazi na površini od 9.000 metara kvadratnih, te brojni popratni sadržaji kao što su restoran, igraonica i poslovni prostori, koji su bili dio ranijeg Bingo Centra, a čija ukupna površina iznosi 11.660 metara kvadratnih.

"Trenutno u Bingu vlada odlična atmosfera i jedva čekamo otvaranje. Svaki kupac koji napravi račun veći od 30 KM će dobiti poklon. Također, kada je riječ o ovom centru, pored starih sadržaja koji su se nalazili tu i ranije, uskoro bi trebala početi izgradnja i retail parka površine 2.800 metara kvadratnih, u sklopu kojih će biti brojne nove trgovine", kazala je ranije za Radiosarajevo.ba Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga Binga,  povodom otvorenja tržnog centra Bingo u Mostaru.

Istaknula je i da će svaki kupac koji napravi račun veći od 30 KM dobiti poklon.

Novootvoreni Bingo imat će 100 uposlenih radnika, koji će se danas nakon 14 sati ponovo priključiti Bingo porodici. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije