Sport Klub kanali od 1. septembra besplatno na Moja TV

Sponzorisani tekst
Sport Klub kanali od 1. septembra besplatno na Moja TV
Foto: BH Telecom / Sport Klub kanali od 1. septembra besplatno na Moja TV

Kao što je javnosti poznato, BH Telecom je tokom dužeg vremenskog perioda nastojao osigurati korisnicima Moja TV usluge praćenje atraktivnih utakmica i drugih sportskih sadržaja koji se emituju na TV kanalima Sport Kluba. To nastojanje je nedavno uspješno i realizirano u saradnji sa Sport Klub d.o.o. Sarajevo, agentom principala United Media S.à.r.l. iz Luxembourga.

Tako će korisnici Moja TV, pored svih drugih atraktivnih TV sadržaja i usluga koje već imaju u svojim Moja TV paketima, od 1. septembra imati mogućnost praćenja programa paketa sportskih TV kanala Sport Klub i to SK 1, SK 2, SK 3, SK 4, SK 5, SK 6, SK 7, SK 8, SK 9, SK 10 i SK Golf, kao i ostalih TV kanala iz United Media paketa kao što su N1, Grand, SK Esport, Vavoom i drugi.

„Slijedeći višegodišnju poslovnu praksu da svojim korisnicima kontinuirano poboljšava usluge, kreira nove komunikacijske mogućnosti i servise,  te pruža nove pogodnosti i i benefite, BH Telecom je korisnicima Moja TV usluge omogućio besplatno praćenje kanala Sport Klub u narednom promotivnom periodu od nekoliko mjeseci. Uvrštavanjem Sport Klub kanala u ponudu, korisnici Moje TV će biti u toku sa brojnim evropskim i svjetskim sportskim sadržajima iz svijeta nogometa, košarke, rukometa, tenisa, moto sporta, hokeja i američkog nogometa te tako, uz BH Telecom Premijer ligu, Eurosport i ArenaSport kanale, imati najatraktivniju ponudu sportskih sadržaja. BH Telecom će i u narednom periodu unaprijeđivati ponudu sadržaja Moja TV usluge u cilju povećanja zadovoljstva korisnika“, izjavio je Sedin Kahriman, v.d. generalnog direktora BH Telecoma.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije