Sport Klub d.o.o. u novom poslovnom prostoru koji zadovoljava svjetske standarde

Sponzorisani tekst
Sport Klub d.o.o. u novom poslovnom prostoru koji zadovoljava svjetske standarde
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Nove prostorije Sport Klub d.o.o. Sarajevo svečano su otvorene danas u glavnom gradu Bosne i Hercegovine

Nove prostorije Sport Klub d.o.o. Sarajevo svečano su otvorene danas u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Kompanija Sport Klub d.o.o. Sarajevo inače je lider u oblasti uvoza, proizvodnje, distribucije, štampe i prodaje reklamnog materijala u Bosni i Hercegovini, ujedno je i zastupnik Sport Klub Televizije za BiH i prodaju medijskog prostora na svim kanalima SK TV.

Protekla godina bila je još jedna u nizu uspješnih iza Sport Kluba, što je bio samo dodatni vjetar u leđa i želja za napretkom i poboljšanjem usluge, pa ovaj sjajni kolektiv u 2020. godinu ulazi i u novom poslovnom prostoru.

„Ovom prilikom sa velikim zadovoljstvom vam možemo najaviti preseljenje firme Sport Klub d.o.o. u novi prostor gdje naš tim nastavlja sa radom i stvaranjem novih ideja. Od sada smo na adresi u ulici Džemala Bijedića 160 G, lamela C Novi Grad Sarajevo (naselje Miljacka/kod Grasa). Cilj nam je bio da konačno na jednom mjestu objedinimo naše, do sada uspješno poslovanje, i da nam samo poslovanje bude olakšano kada smo svi zajedno. Želja nam je da u skorijoj budućnosti ostvarujemo još veće rezultate. Svim našim dragim poslovnim partnerima i saradnicima uputili smo poziv da nas posjete u novom prostoru, gdje želimo da uz našu dobrodošlicu osjete novu energiju koju smo unijeli u naše novo radno okruženje“, poručili su iz sarajevske kompanije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije