Sezonski posao na jednom od najljepših otoka na Jadranu čeka na vas!

Sponzorisani tekst
Sezonski posao na jednom od najljepših otoka na Jadranu čeka na vas!
Foto: Jadranka grupa / Alhambra Bellevue

Jadranka grupa s Lošinja, jedna od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj zapošljava.

Jadranka grupa, jedno od vodećih hotelijersko-trgovačkih društava u Hrvatskoj, koja već više od 70 godina uspješno posluje u hotelijerstvu, kampingu i trgovačkoj djelatnosti na otocima Cresu i Lošinju, zapošljava.

Cikat Bay - undefined

Foto: Jadranka grupa: Cikat Bay

Društvo posjeduje i upravlja sa šest hotela i jedanaest restorana te vilama i apartmanima smještenim na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja, kapaciteta više od 3.500 gostiju, s četiri kampa na otocima Lošinju i Cresu, te obavlja djelatnosti veleprodaje i maloprodaje zajedno sa središnjim objektom za pripremu hrane.

U Grupi radi oko 800 stalnih zaposlenika, dok za vrijeme turističke sezone ukupan broj zaposlenih doseže i do 1.600 osoba.

Gourmet - undefined

Foto: Jadranka grupa: Gourmet

Da je Jadranka grupa poželjan poslodavac, potvrđuje i činjenica da se u Jadranka grupi od 2009. udvostručio broj zaposlenika. U Jadranka grupi ukupno je 800 stalnih zaposlenika kojima se od aprila pa do kraja septembra pridružuje još 800-tinjak sezonskih radnika. Osim lokalnog stanovništva velik broj zaposlenika dolazi iz EU te iz cijele regije. Zadovoljstvo zaposlenika pokazuje i činjenica da su mnogi sezonski radnici iz Bosne i Hercegovine odlučili produžiti svoje ugovore o radu.

Alhambra_Bellevue - undefined

Foto: Jadranka grupa: Alhambra Bellevue

Prednost Jadranka grupe jest da su plaće dosta iznad prosjeka industrije u Hrvatskoj te iznad hrvatskog prosjeka.

Posebnu pažnju Jadranka grupa posvećuje stvaranju inovativnog i poticajnog okruženja, omogućava stjecanje iskustva u struci uz iskusne i stručne mentore te uključivanje u program nagrađivanja. Jadranka u edukacije zaposlenika ulaže višemilionske iznose te putem vlastite Gastroakademije za visoku uslugu hotela pet zvijezda i specijalizacija za zanimanja poput barmena, somelijera i conciergea omogućava napredovanje u karijeri.

Jadranka grupa zapošljava na radnim mjestima konobar (m/ž), kuhar (m/ž), sobarica/čistačica, spa terapeut (m/ž), spasilac (m/ž), pomoćni konobar (m ž), čistač (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), radnik u domaćinstvu (sobar) (m/ž), prodavač (m/ž), pekar (m/ž), mesar (m/ž), slastičar (m/ž), vozač C kategorije (m/ž), skladišno transportni radnik (m/ž) i drugim radnim mjestima.

Više informacija i popis otvorenih natječaja potražite na http://www.jadranka.hr/karijere.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije