Savršeno osiguranje za vaš dom - ASA Dom

Promotivni tekst
Savršeno osiguranje za vaš dom - ASA Dom
Foto: Promo / Savršeno osiguranje!

Osiguranje kuće/ stana koje odgovara vašim željama i potrebama sada uz dodatne pogodnosti

Sigurno najvažnije mjesto na svijetu za sve nas je naš dom. Pored toga što je vjerovatno naša najvrijednija imovina, ono što mu daje posebnu vrijednost su osjećaji i uspomene koje nas vežu za naša četiri zida. Gdje god da idemo njemu se vraćamo, naša porodica je tu, tu se odmaramo,
jedemo, spavamo...

Međutim, koliko god se trudili zaštititi ga, njegova sigurnost ne zavisi samo o nama. Zbog toga, ASA Osiguranje je prema potrebama tržišta u Bosni i Hercegovini kreiralo najbolje pakete osiguranja imovine sa uključenim rizicima koje su nam naši sugrađani naveli kao najoptimalnije. Odabirom jednog od paketa osiguranja: ASA DOM, ASA DOM PLUS, ASA DOM PREMIUM, pomoći ćemo vam da zaštite svoju imovinu od neželjenih finansijskih gubitaka.

Posebna pogodnost je da, u periodu od 01.10. do 31.12.2018. godine, ASA Osiguranje poklanja 25 KM za svaku zaključenu policu po gore navedenim paketima.

Pored navedenih 25 KM, za sve naše osiguranike obezbijedili smo i ASA Osiguranje karticu lojalnosti. Pored povrata novca koji ostvarujete u ASA Osiguranju, 5% ili 12% u zavisnosti od vrste kartice lojalnosti, karticu možete korisiti kod preko 600 partnerskih firmi u Bosni i Hercegovini te kod preko 90.000 partnerskih firmi širom svijeta i ostvarivati dodatne pogodnosti na Vaše kupovine.

Kako bi pojednostavili proces i još više se približili klijentima, ASA Osiguranje uvodi na tržište online kupovinu police osiguranja vaše kuće/ stana. Na slijedećem LINKU jednostavno iz udobnosti svoje kuće, u kafiću ili dok ste u šetnji prirodom, možete odabrati i zaključiti svoju savršenu policu osiguranja.

Kako bi ostvarili sve ove pogodnosti kontaktirajte nas u vama najbližoj poslovnici ili pozovite 080 02 02 09.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije