Renault Dani otvorenih vrata u Sarajevu

Promotivni tekst
Renault Dani otvorenih vrata u Sarajevu
Foto: Renault / Dani otvorenih vrata
Tradicionalno dobra ponuda uz pregršt zanimljivih iznenađenja u Renaultu neće izostati ni ovoga proljeća.

Od 25. do 28. tekućeg mjeseca Renault vas poziva u GUMA M koncesiju u Nedžarićima na Dane otvorenih vrata, jer nudi ponudu koja se ne odbija.

U GUMA M koncesiji u Sarajevu, Renault organizuje proljetne Dane otvorenih vrata.

U periodu od 25. do 28. aprila Renault poziva sve zainteresirane građane na druženje i posjetu, a srdačna dobrodošlica s pregršt iznenađenja neće izostati ni ovaj put.

 Dani otvorenih vrata  - undefinedFoto: Renault / Dani otvorenih vrata

Naime, Renault uvoznik je pripremio niz aktuelnih modela sa izuzetno primaljivim paketom ponuda.

Riječ je o nekoliko nenadmašnih opcija koje značajno olakšavaju kupovinu novog vozila. To su Renaultovi prepoznatljivi modeli finansiranja uz atraktivne kamatne stope, zamjena po sistemu staro za novo, besplatan prvi osnovni servis te finalno popusti koji će vas oduševiti.

Ponuda se odnosi na lagerska vozila, a GUMA M koncesija u Nedžarićima za vrijeme Dana otvorenih vrata bit će otvorena od 8 do 20 sati.

Ukoliko prethodno želite ugovoriti probnu vožnju preferiranog Renault modela i uvjeriti se u ispravnost svog odabira dostupan je i besplatni info telefon 0800 88 880.

Renault i GUMA M čekaju vas širom otvorenih vrata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije