Radiosarajevo.ba i Grad Sarajevo zajedno darivaju: Dočekajte Novu godinu sa stilom

Radiosarajevo.ba
Radiosarajevo.ba i Grad Sarajevo zajedno darivaju: Dočekajte Novu godinu sa stilom
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Ilustracija

Već četvrtu godinu zaredom, glavni grad BiH organizira trodnevni doček Nove godine na otvorenom.  

Ove godine, glavne zvijezde trodnevnog spektakla su Željko Joksimović i grupa Zabranjeno pušenje, te je Grad Sarajevo pokrenuo promotivnu kampanju za Sarajevo kao mjesto susreta i druženja svih ljudi dobre volje.

Produciran je i kratki video klip u kojem učestvuju neki od najpoznatijih glumaca i umjetnika u regiji:

 

Dakle, Sarajevo će i ove godine biti novogodišnji centar regije - prisjetimo se kako su novogodišnji koncerti na atraktivnim lokacijama u Sarajevo za tri godine privukli više od 300.000 posjetilaca.

Voljeli biste i vi biti dio ove posebne sarajevske priče?

Igrajte se danas s nama - naime, portal Radiosarajevo.ba i Grad Sarajevo poklanjaju dva trodnevna aranžmana za po dvije osobe, s doručkom, u hotelu Swissotel!

Aranžmani vrijede za period od 30. decembra 2019. do 2. januara 2020. godine!

U komentare na ovaj tekst Facebooku nam napišite zašto biste baš vi voljeli osvojiti novogodišnji odmor u Sarajevu - komentare ostavljajte do večeras, 26. decembra, do 20 sati.

Pobjednike ćemo izabrati slučajnim odabirom, a informaciju o najsretnijim čitateljima objavit ćemo večeras, u Facebook komentaru na ovaj tekst.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije