Izvučen dobitnik nagradne igre Qatar Airwaysa i Radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba
Izvučen dobitnik nagradne igre Qatar Airwaysa i Radiosarajevo.ba
Društvo "ZID" d.o.o. Sarajevo u saradnji s aviokompanijom Qatar Airways u proteklih mjesec dana je organiziralo nagradnu igru "Putujem gdje želim", a pravo učešća su imali svi čitatelji portala Radiosarajevo.ba koji su se registrirali na stranici.

Online nagradna igra Putujem gdje želim je trajala do 14. februara, a dobitnik glavne nagrade u vrijednosti od 1.955,00 KM  - jedna povratna aviokarta s pripadajućim taksama za destinaciju po izboru, ukupne vrijednosti do 1.955,00 KM (s uračunatim PDV-om), izvučen je jučer. 15. februara u prostorijama redakcije portala Radiosarajevo.ba.

Izvlačenje je provedeno metodom slučajnog odabiri to na način da su se iz sistema preuzeli jedinstveni brojevi svih registriranih učesnika.

Dobitnik glavne nagrade vrijednosti od 1.955,00 KM je Bojan Šarenac. 

Glavna nagrada, odnosno povratna karta Qatar Airways-u mora biti izdata do aprila 2018. godine, a putovanje mora biti završeno do jula 2018. godine. 

U kartu su uključene sve pripadajuće takse i ona mora biti rezervirana u isto vrijeme za putovanje na istom letu. Karta važi samo na letovima Qatar Airways-a iz Sarajeva i  može biti izdata samo na ime dobitnika. 

U online nagradnoj igri se učestvovali na način da su učesnici od razbacanih dijelova slagalice trebali sastaviti fotografiju, te prilikom prijave upisati svoje lične podatke u zahtijevanim poljima, kao i navesti tačnu adresu svoje elektronske pošte. 

Čestitamo sretnom dobitniku!

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije