Pogledajte koga su Vikinzi tražili u Sarajevu

Promotivni tekst
Pogledajte koga su Vikinzi tražili u Sarajevu
Ulicama našeg glavnog grada proteklog vikenda su prošetala trojica Vikinga. Svi smo se pitali šta neustrašivi Skandinavci rade u Sarajevu, i koji je povod njihovog dolaska.

Izgledali su kao da nekoga traže dok su se kretali glavnim šetnicama. Nepozvani su ušetali i u jutarnji program jedne televizijske stanice. Primijećeni su  kako jedu ćevape, obilaze trgovačke centre, vozaju se tramvajem, te odlaze u nepoznatom pravcu.

A evo o čemu se zapravo radi.

Sberbank BH je u saradnji sa svojim partnerima Mastercardom i Turkish Airlinesom organizovala nagradu igru „Štokholm te zove“, u kojoj će najsretniji klijent osvojiti doček Nove godine u Štokholmu sa Vikinzima. Tim povodom Vikinzi su i došli. A šta su sve radili i kako su se zabavili pogledajte u videu.

Ako uživate u nordijskim sagama i legendama provlačite bilo koju Sberbank BH Mastercard karticu u period od 01.11. do 01.12., i možda baš vi osvojite let biznis klasom do veličanstvenog Štokholma i dočekate Novu godinu u društvu Vikinga.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije