! / Ozvaničen nastavak dugogodišnje saradnje između Lutrije BiH i Sarajevo Film Festivala

30. 07. 2019. u 19:17:00 Promotivni tekst

Shares:0

Povodom zvaničnog potpisivanja ugovora o partnerstvu između Lutrije Bosne i Hercegovine i Sarajevo Film Festivala, večeras je u prisustvu predstavnika obje kompanije, u prostorijama Caffea Meeting Point održano predfestivalsko druženje.

U festivalskom ozračju i opuštenoj atmosferi predstavnici SFF-a i Lutrije BiH imali su priliku da se međusobno druže ali i da okušaju sreću u igri SuperLoto koju su zajednički pratili u direktnom prijenosu. Sreću u navedenoj igri okušali su i direktori obje kompanije Edhem Pašukan i Mirsad Purivatra koji su ujedno izrazili i zadovoljstvo zbog nastavka saradnje.

"Ponosni smo na dugogodišnju saradnju sa Sarajevo Film Festivalom te izražavamo zadovoljstvo što doprinosimo razvoju filmske umjetnosti i pružamo priliku mladim ljudima da prezentuju svoje autorske radove. Lutrija BiH u okvirima svog društveno-odgovornog djelovanja i u buduće će podržavati ovakve i slične projekte koji doprinose ekonomskom, privrednom i turističkom razvoju. Organizatorima želimo mnogo uspjeha, a svim posjetiteljima festivala želimo dobru zabavu i još bolje projekcije filmova", izjavio je Edhem Pašukan

"Raduje nas nastavak saradnje s Lutrijom BiH. Kao lideri na tržištu kojima je cilj stalno unaprjeđivati poslovanje - i programski i produkcijski, uz odgovoran, transparentan i profesionalan rad, godinama zajedno nudimo nove vrijednosti našoj publici. U jubilarnoj godini ponosno slavimo sa našim višegodišnjim partnerom, koji je uvijek iskazivao visoki stepen društvene odgovornosti, iščekujući zajedničke nove poslovne iskorake i uspjehe", izjavio je Mirsad Purivatra.

Lutrija Bosne i Hercegovine već devetu godinu zaredom podržava najveći filmski festival u regionu te je još jednom pokazala da je podrška kulturnim dešavanjima važan segment društveno odgovornog poslovanja ove kompanije.

NEMA KOMENTARA