Otvoren BEKO Shop u Zenici u tržnom centru Džananović

Radiosarajevo.ba
Otvoren BEKO Shop u Zenici u tržnom centru Džananović
Foto: Omega.ba / Zenica: Otvorenje Beko shopa u TC Džananović
U ponedjeljak 3. decembra 2018. godine, Omega d.o.o. je otvorila ekskluzivni Beko shop u Zenici, na prvom spratu tržnog centra Džananović u Zenici.

Ovo je 33. Beko shop u Bosni i Hercegovini koji se prostire na prodajnoj površini od oko 300 kvadrata gdje je zaposleno šest mladih osoba.

Omega d.o.o. kao ekskluzivni zastupnik za Beko i Grundig u BiH je prilikom otvorenja novog shopa u Zenici uručila donaciju Domu za nezbrinutu djecu "Porodica" iz Zenice sa novčanim bonom u vrijednosti od 1.500 KM kako bi omogućili tehničku podršku u kućanskim aparatima koji su im najpotrebniji u svakodnevnom radu.

Pored velikog asortimana BEKO kućanskih uređaja u ponudi Beko shopa Zenica možete pronaći široku ponudu njemačkih GRUNDIG led televizora, veliki izbor TEFAL, Rowenta i Moulinex aparata, posebnu ponudu KARCHER usisivača i perača, a tu je i ponuda vrhunskih peći na čvrsta goriva ALFA-PLAM, PLAMEN i SMEDEREVAC.

Kupovina se može obaviti putem jednostavnih beskamatnih kredita do 12 mjeseci, a na sva gotovinska plaćanja odobravamo dodatne popuste, besplatna dostava i unošenje u stan, garancija 5 godina i obezbijeđen servis svih uređaja kroz našu vlastitu servisnu mrežu.

U znak zahvalnosti svim kupcima, Beko shop Zenica nagrađuje prvih 100 kupaca sa dodatnih 10 posto popusta na sav redovni asortiman bijele tehnike i malih kućanskih aparata, a nudi i niz drugih akcija koje traju u mjesecu decembru kao što su: "Za kupovinu Beko mašine za suđe poklanjamo usisivač", "Uz kupljena 2 aparata ugradbene tehnike treći aparat dobijate u pola cijene", "Uz kupljena tri ugradbena aparata četvrti aparat dobijate na poklon".

Više informacija o aktuelnim cijenama i akcijama u Beko shopovima, možete pogledati na www.omega.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije