Otvoren novi BH Telecom centar na Alipašinom Polju

J. Ć.
Otvoren novi BH Telecom centar na Alipašinom Polju
Danas je u objektu ASA Banke na Alipašinom Polju, na adresi Trg međunarodnog prijateljstva 25, svečano otvoren novi BH Telecom centar.

Otvaranje je rezultat nastojanja BH Telecoma da građanima ovog naselja i općine Novi Grad pruži što bolji kvalitet usluga i osigura im njihovu veću dostupnost.

U ovom moderno uređenom poslovnom prostoru zainteresiranim građanima će biti omogućeno priključenje svih usluga BH Telecoma, kupovina mobilnih i fiksnih telefona, laptopa, tableta i drugih uređaja iz bogate ponude BH Telecoma, te brojne druge usluge.

BH Telecom je do sada na području Bosne i Hercegovine otvorio 59 prodajnih centara, od čega devet na području Kantona Sarajevo, tako da je ovo 60. prodajni prostor BH Telecoma koji se otvara u BiH, a deseti na području Sarajevskog kantona.

"Nadamo se da ćemo građanima Novog Grada pojednostaviti pristup usluga naše kompanije. Ovom prilikom, također, želim najaviti da već u narednom mjesecu otvaramo novo prodajno mjesto na Otoci u tržnom centru Dalas.

Ova prodajna mreža s odličnom, pristupnom i optičkom mrežom u Novom Gradu kao i mobilnom 3G mrežom daje nam za pravo da tvrdimo da građani imaju optimalne uvjete za korištenje telekomunikacionih usluga BH Telecoma“, istaknuo je Kemal Avdagić, direktor direkcije BH Telecoma, zahvalivši se velikoj susretljivosti i profesionalnom odnosu rukovodstva ASA grupacije i ASA banke na saradnji. 

"Općina Novi Grad i kompanija BH Telecom imaju dobru saradnju. To je jedan veliki sistem koji omogućava komuniciranje svih nas. Ono što oni rade je značajan dio našeg svakodnevnog života i dobro je da to rade na jednom visokom nivou“, rekao je kratko načelnik općine Novi Grad Semir Efendić

Prije BH Telecom centra na Alipašinom Polju, u Kantonu Sarajevo su otvoreni prodajni centri na Obali Kulina-bana, Markalama, Saračima, Vogošći, Hadžićima, Ilidži, Dobrinji, Ferhadiji, te u objektu Sarajevo City Center na Marijin-Dvoru.

Izvođač radova na adaptaciji i opremanju ovog prostora bila je firma Neimari iz Sarajeva. Vrijednost radova na adaptaciji i opremanju prostora je 50.000 KM

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije