Otvaranje poslovnog centra Capital Tower Sarajevo u martu

Radiosarajevo.ba
Otvaranje poslovnog centra Capital Tower Sarajevo u martu
U nekadašnjem objektu Kumrovec u sarajevskom naselju Otoka uskoro će biti otvoren poslovni centar, a zgrada će se zvati Capital Tower.

Kako je za BiznisInfo rečeno iz kompanije koja je investitor, otvaranje je planirano za početak marta.

Prema posljednjim informacijama, vlada ogroman interes za poslovne prostore u ovoj zgradi. Riječ je o jednoj od najvećih zgrada u Sarajevu koja je izgrađena 2008. Objekat je bio prazan i nedovršen, a prošle godine ga je kupio Sirijac Abdulah Mehdi.

On je odlučio investirati u objekt i napraviti savremeni poslovni centar. Danas je na zgradi okačen veliki plakat kojim se oglašava iznajmljivanje prostorija. Objekt obuhvata 16 spratova s ukupno više od 10.000 metara kvadratnih prostora.

Na internet stranici se navodi da je moguće iznajmiti uredski i skladišni prostor kao i cijeli sprat, a nude se i usluge unutrašnjeg i vanjskog reklamiranja.

Kako je ranije rekao Mehdi, ovo će biti jedna od najmodernijih zgrada u Sarajevu i najbolji biznis centar. Ovaj dio grada će postati mnogo atraktivniji za ulaganja.

Kako je najavljeno, u biznis centru će se naći i neke od najvećih globalnih i domaćih kompanija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije