Ostalo još 7 dana do izvlačenja nagrada: Qatar Airways vodi vas na putovanje

Promotivni tekst
Ostalo još 7 dana do izvlačenja nagrada: Qatar Airways vodi vas na putovanje
Ostalo je još sedam dana do izvlačenja nagrada online nagradne igre pod nazivom "Putujem gdje želim".

Naime, društvo "ZID" d.o.o. Sarajevo u saradnji s aviokompanijom Qatar Airways u periodu od 15. januara do 14. februara 2018. godine, organizira online nagradnu igru pod nazivom "Putujem gdje želim", a vrijednost nagradnog fonda iznosi ukupno 1.955,00 KM.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi čitatelji portala Radiosarajevo.ba koji se registriraju na stranici www.radiosarajevo.ba te tako ostvare pravo na učešće.

U online nagradnoj igri se učestvuje na način da učesnici od razbacanih dijelova trebaju sastaviti fotografiju, odnosno složiti slagalicu, te prilikom prijave upisati svoje lične podatke u zahtijevanim poljima, kao i navesti tačnu adresu svoje elektronske pošte. Na taj način ulaze u sistem i ostvaruju mogućnost za osvajanje glavne nagrade, a to je jedna povratna aviokarta s pripadajućim taksama za destinaciju po izboru, ukupne vrijednosti do 1.955,00 KM (s uračunatim PDV-om).

U nagradnoj slagalici se može učestvovati svakodnevno na web stranici, www.radiosarajevo.ba, pri čemu veći broj pokušaja ne znači i veću mogućnost dobitka, s obzirom na to da u konačno izvlačenje ulazi jedan kontakt od svakog igrača. 

Podaci koji su neophodni da bi se izvršila registracija za učestvovanje u nagradnoj igri su:

- Ime i prezime učesnika,

- Adresa i mjesto prebivališta,,

- Kontakt telefon,

- Adresa elektronske pošte,

Nakon sastavljanja fotografije i unošenja gore navedenih podataka elektronski sistem automatski registrira korisnika i zavodi ga pod jedinstvenim brojem, nakon čega on postaje učesnik nagradne igre. U slučaju istovjetne registracije s identičnim ličnim podacima u obzir će se uzeti samo jedna (prva) prijava, te se u odnosu na konačno izvlačenje u obzir uzima samo jedna registracija svakog učesnika, pri čemu veći broj pokušaja ne znači i veću mogućnost dobitka. Nepotpuni podaci se neće uzimati u obzir.

Kada je riječ o glavnoj nagradi, odnosnoj povratnoj karti, na Qatar Airways-u mora biti izdata do aprila 2018. godine te putovanje mora biti završeno do jula 2018. godine. U kartu su uključene sve pripadajuće takse i ona mora biti rezervirana u isto vrijeme za putovanje na istom letu. Karta važi samo na letovima Qatar Airways-a iz Sarajeva i  može biti izdata samo na ime dobitnika. 

Online nagradna igra može se realizirati samo na desktop verziji te vašu slagalicu potražite na desktop verziji portala Radiosarajevo.ba.

Izvlačenje dobitnika bit će provedeno metodom slučajnog odabira, 15. februara 2018. godine i to na način da će se iz sistema preuzeti jedinstveni brojevi svih registriranih učesnika. Tako će se izvući pobjednički broj registracije. Ime dobitnika glavne nagrade će, nakon izvlačenja, biti objavljeno na portalu Radiosarajevo.ba.

Pravila online nagradne igre, koju organizira društvo "ZID" d.o.o. Sarajevo u saradnji s aviokompanijom Qatar Airways, možete pročitati na sljedećem linku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije