Vakufska banka: Okrenite se bržem, jednostavnijem i efikasnijem poslovanju

Promotivni tekst
Vakufska banka: Okrenite se bržem, jednostavnijem i efikasnijem poslovanju
Implementacijom novog rješenja, klijentima Vakufske banke je dostupna nova aplikacija VBLINK elektronskog bankarstva.

VBLINK elektronsko bankarstvo je usluga Vakufske banke koja klijentima omogućava pristup računima i obavljanje finansijskih transakcija s bilo kojeg uređaja, te komunikaciju s Bankom 24 sata dnevno.

Umjesto odlaska u poslovnicu i čekanja u redovima, s unaprijeđenim rješenjem elektronskog bankarstva klijenti mogu brže, jednostavnije i efikasnije upravljati svojim novcem, te uštedjeti na naknadama za plaćanje računa i režijskih troškova bilo kad i bilo gdje.

Prednosti korištenja VBLINK-a su sigurno plaćanje uz niže naknade, ušteda vremena uz stalni uvid u stanje i promet računa, te obavljanje transakcija s bilo kojeg uređaja s mjesta na kojem imate pristup internetu.

Korisnici elektronskog bankarstva VBLINK mogu biti svi klijenti Banke, fizička i pravna lica, koja imaju otvoren transakcijski/tekući račun u Banci.

Postanite korisnik elektronskog bankarstva VBLINK i preuzmite potpunu kontrolu nad svojim finansijama, bez ograničenja 24 sata 7 dana u nedjelji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije