Održano druženje u Otvorenom kutku Grand kafe na SFF-u

Radiosarajevo.ba
Održano druženje u Otvorenom kutku Grand kafe na SFF-u
Foto: Samir Leskovac / Radiosarajevo.ba / Druženje u Otvorenom kutku Grand kafe

Brojni predstavnici medija okupili su se danas u Otvorenom kutku Gand kafe na Festivalskom trgu, gdje su imali priliku razgovarati sa Jasnom Čizmić, brand managericom Grand kafe za BiH, o svim aktivnostima i zanimljivim dešavanjima koje je Grand kafa organizirala u sklopu ovogodišnjeg SFF-a.

"Buduću da je Grand kafa ove godine, prvi put ponosni sponzor Sarajevo Film Festivala, nastojali smo da za sve posjetitelje pripremimo brojna dešavanja i iznenađenja. Najviše definitivno uživaju oni pravi ljubitelji dobre kafe, jer smo im na nekoliko lokacija u gradu omogućili da odmore i opuste se uz šoljicu kafe. To je upravo naš Otvoreni kutak u kojem svakodnevno sjedimo i družimo se uz igrice i poklone. A osim toga, tu su i kino Metalac, Open air kino Safet Zajko, kao i kino Meeting point. Brojna dešavanja su iza nas, a ono što je izuzetno zanimljivo jeste naša emisija 'Na Grand kafi s Naidom Kundurović', koju su svi mogli pratiti na našoj Facebook stranici, a u kojoj smo ugostili slavne osobe iz svijeta filmske industrije, kao što su Srđan Vuletić, Moamer Kasumović, Arnej Misirlić i autorka pobjedničkog filma u takmičenju 'Jedna kafa, jedan film', Katarina Krstić“, izjavila je Čizmić.
U opuštenoj atmosferi i uz šoljicu dobre kafe, brojni novinari imali su priliku upoznati se o porijeklu Grand kafe.

"Ukoliko niste u prilici biti na licu mjesta, sva najzanimljivija dešavanja sa SFF-a možete svakodnevno uživo pratiti na Facebook stranici i Instagram profilu Grand kafe, gdje se svako veče sa crvenog tepiha javlja naša Naida Kundurović“, napomenula je Jasna Čizmić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije