Obilježavanje dana BIHAMK-a: Proglašena najuspješnija škola i nastavnik

Fena
Obilježavanje dana BIHAMK-a: Proglašena najuspješnija škola i nastavnik
Svečanom Skupštinom, koja će biti održana sutra u Sarajevu, bit će obilježen Dan BIHAMK-a, 7. februar.

Za poseban doprinos ostvarenju programskih ciljeva i zadataka BIHAMK-a bit će dodijeljeno 11 kolektivnih i 13 individualnih priznanja, zlatnih i srebrenih plaketa i znački kao i priznanja “Najuspješnija škola” i “Najuspješniji nastavnik”.

Na osnovu rezultata ostvarenih u prošlogodišnjem ciklusu saobraćajno-obrazovnih takmičenja, najuspješnijom školom proglašena je Druga osnovna škola Bugojno kojoj osim priznanja pripada i materijalna nagrada – bicikl i biciklistička kaciga za rad saobraćajne sekcije. Za najuspješnijeg nastavnika proglašen je Midhat Pipić, nastavnik u navedenoj školi, kojem osim priznanja pripada i novčana nagrada.

BIHAMK je prošle godine zadržao stabilnu bazu više od 41.000 vjernih članova. Statistika članstva pokazuje da je nastavljen rast kupovine bogatijih članskih paketa, posebno članstva PLUS koji pruža visokokvalitetnu pomoć prilikom putovanja u cijeloj Evropi te pomoćne usluge kao što su rent-a-car ili smještaj.

Prošlogodišnju člansku ponudu obilježio je uspješan razvoj projekta BIHAMK Shop koji omogućava dodatne uštede pri kupovini odabranih proizvoda iz ovog programa.

Od 5. januara ove godine BIHAMK je svojim članovima osigurao novu pogodnost. Oni na svim benzinskim stanicama najveće domaće benzinske kompanije HIFA grupacije mogu koristiti popust od 0,05 KM po litru bilo koje vrste goriva.

U Pozivnom centru BIHAMK-a, glavnom punktu za prijem i obradu zahtjeva korisnika usluga Službe pomoć-informacije, putem telefonskog broja 1282 registrirano je 623.725 poziva. BIHAMK Asistencija je obavila 47.333 intervencija, oko 130 intervencija dnevno, i to: 23.519 usluga tehničke pomoći na cesti i 23.814 usluga prijevoza neispravnih i havarisanih vozila. Stručni aspekt u obavljanju usluga pomoći na cesti potvrđuje veoma visok procenat uspješnosti u otklanjanju kvarova koji iznosi više od 70 posto, te međunarodni standard ISO 9001:2008 u skladu s kojim ova služba djeluje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije