Novogodišnji poklon: Telemach otključava sve kanale

Radiosarajevo.ba
Novogodišnji poklon: Telemach otključava sve kanale
Foto: Telemach / Telemach ima novogodišnji poklon za korisnike
Kompanija Telemach najavila je da će otključati sve kanale koje ima u ponudi tokom božićnih i novogodišnjih praznika, od 12. decembra 2018. do 15. januara 2019. godine

"Praznici su vrijeme okupljanja i porodične atmosfere u svakom domu, a Telemach je tu da bude dio svake porodice. Zato ćemo i ove godine nastaviti našu prazničnu tradiciju i svim korisnicima omogućiti da uživaju u neograničenom sadržaju digitalnih i HD kanala", izjavio je Kenan Đonko, CMO kompanije Telemach.

U velikom izboru naslova HBO programa korisnici će moći da uživaju aktiviranjem ovog kanala putem portala Moj Telemach dok će sve ostale kanale koje nemaju u trenutnim paketima dobiti automatski.

Za korisnike koji već imaju sve kanale u okviru svog paketa, Telemach je pripremio poseban folder sa 20 atraktivnih filmova različitih žanrova.

Pored toga, Telemach korisnike očekuje još veća ponuda Video kluba, koja će biti dostupna na svim uređajima.

Video klub, sa preko 12.500 naslova, odnedavno je bogatiji za dodatne naslove Nacionalne geografije, My Baby TV-a, Cinestara i brojnih drugih sadržaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije