Novi izgled dm prodavnice u sarajevskom naselju Stup

Promotivni tekst
Novi izgled dm prodavnice u sarajevskom naselju Stup
Nakon kratke pauze u radu zbog renoviranja, danas je otvorena preuređena dm prodavnica u TC Bingo na Stupu.

 Vodeći se zadovoljstvom kupaca kao centralnom temom u poslovnoj strategiji dm-a, prodavnica je uređena da pruži trenutke ugodnijeg boravka i preglednijeg izbora prilikom kupovine.

„Istraživanja koja provodimo na temu zadovoljstva kupaca povod su da konstantno unapređujemo našu uslugu, ali i osvježavamo enterijer prodajnih objekata. Jer, osim UVIJEK POVOLJNIH cijena i širokog asortimana, bitni faktori koji utiču na zadovoljstvo naših kupaca su i izgled objekta, raspored, ukupan vizuelni dojam. Nadamo se da će brižljivo planiran raspored, oprema i generalno uređenje prodavnice doprijenijeti da naši kupci istinski uživaju u kupovini u dm-u“, izjavila je Edisa Lačić, regionalna menadžerica dm-a.

Preuređena prodavnica u TC Bingo na Stupu, na adresi Kurta Shorka 24A, nudi veliki asortiman proizvoda za njegu i ljepotu, zdrave ishrane, proizvode za bebe i kućanstvo. A povodom ponovnog otvorenja, u ovom prodajnom objektu dm je do 18.11. svim kupcima osigurao popust od 15% na ukupnu kupovinu, kao i nagradnu igru do 23.11., u okviru koje najsretniji kupci mogu osvojiti vrijedne nagrade: mašinu za pranje i sušenje veša, Nutribulet i 10 dm poklon kartica u vrijednosti od 25 KM.
Osim u novom ruhu prodavnice, posjetitelji su danas uživali i u brojnim pogodnostima, kao što su ponuda 1+1 gratis proizvoda, pokloni i kolo sreće, a za zabavu najmlađih bile su zadužene maskote Super krila.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja.

Za jedanaest godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 616 zaposlenika i 69 prodavnica u 40 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2016/17. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 143,9 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 14.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije