Nove pogodnosti Sberbank kartice na rate

Promotivni tekst
Nove pogodnosti Sberbank kartice na rate
Foto: Sberbank BH / Kartica na rate Sberbank BH ove jeseni donosi nove pogodnosti

Kartica na rate Sberbank BH ove jeseni donosi nove pogodnosti. Pored toga što možete kupovati na rate i bez kamate, s ovom karticom ostvarujete i 10 posto ekstra popusta.

Kreditna kartica je jednostavan i siguran način bezgotovinskog plaćanja, a uz to klijentima omogućuje plaćanje roba i usluga sa odgodom ili bez odgode. Shvatajući da je jesen dio godine kada su naši klijenti više finansijski izloženi, pripremili smo nove popuste, i odgodu plaćanja zajedno sa našim partnerima“, izjavila je Emina Muharemović, direktorica sektora za maloprodaju Sberbank BH.

Korisnici Sberbank BH kartice na rate ekstra pogodnosti ostvaruju u Domodu, prodavnicama Planike, na asortiman Inside by Ećo, Cacharel, US Polo, Tommy Hilfiger, LULU Multibrand store, u Meklineu, te poliklinikama Al Tawil i Altamedica Vitez.

„Klijenti mogu plaćati robu i usluge na svim prodajnim mjestima koja imaju POS uređaje, putem interneta ili podizati gotovinu na bankomatima u zemlji i inostranstvu. Sve učinjene transakcije kod naših partnera se mogu podijeliti od 6 do 36 jednakih i fiksnih rata“, dodaje Muharemović.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije