Najveći IT stručnjaci i najbolji bh. menadžeri i naredne godine u Neumu

Radiosarajevo.ba
Najveći IT stručnjaci i najbolji bh. menadžeri i naredne godine u Neumu
/ Arhiv
Microsoft NetWork 7, najveća tehnološko- poslovna konferencija u Bosni i Hercegovini održat će se od 19. do 21. aprila u ''Grand Hotel Neum'' u Neumu.

Sedmu godinu za redom Microsoft će na jednom mjestu okupiti najpoznatije regionalne predavače te najveće stručnjake iz bh. IT industrije.

U okviru konferencije održat će se i Business Day na kojem će učestvovati najbolji menadžeri bh. kompanija koji su u pravo vrijeme i na pravom mjestu napravili pravi potez i ostvarili uspjeh.

Ovogodišnja konferencija predstavit će nova rješenja ali i otvoriti nove poslovne prilike. Fokus će biti na tehnologijama i inovacijama, tehnološkim promjenama te rješenjima u oblaku koja omogućavaju optimizaciju poslovanja te podižu produktivnost. NetWork 7 od velike je važnosti i za mlade ljude, studente koji će imati priliku predstaviti svoje inovacije. Vodeće teme ovogodišnje konferencije svakako će biti sigurnost i Cloud – rješenja u oblaku.

Kao i prethodnih godina i ovogodišnja NetWork konferencija ponudit će učesnicima višestruku razmjenu znanja i iskustava, a pored edukativnog dijela uživat će u mnoštvu zabavnih aktivnosti i dobrom druženju.

Informacije o prijavama za učešće, raspored predavanja i ostali detalji će biti uskoro objavljeni.

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije