Najveće priznanje „Ruža ZEPS“-a pripala AS Holdingu

Promotivni tekst
Najveće priznanje „Ruža ZEPS“-a pripala AS Holdingu
Foto: Vispak / Nina Bijedić-Mujanović preuzela priznanje "Ruža ZEPS"-a

Na sinoćnjoj manifestaciji ovogodišnjeg, 25. po redu Zeničkog privrednog sajma „ZEPS“, dodijeljene su nagrade za najuspješnije izlagače. Grand prix nagradu „Ruža ZEPS“-a osvojio je AS Holding koji je na sajmu učestvovao sa svojim najpoznatijim brendovima: Zlatna džezva, Bosanski lokum, TOPS, Oaza i mnogim drugim koje su u sastavu renomiranih kompanija.

Ove godine organizator i domaćin bila je kompanija Vispak dd, a nagradu „Ruža ZEPS“-a preuzela je direktorica Vispaka Nina Bijedić-Mujanović.

„ AS Holdingu je veliko zadovoljstvo učestvovati na ZEPS-u svake godine jer omogućavamo potrošačima upoznavanje sa našim novim brendovima i degustaciju omiljenih brendova. Obavezno pripremimo savjet vrsnih kuhara Udruženja kuhara BiH, te tokom sajma pružimo zlatne trenutke svim posjetiteljima uz ispijanje prave bosanske kafe“, istakla je Nina i navela kako je izuzetno ponosna što je svake godine na ovom sajmu barem jedan brend ili članica osvojila nagradu.

Komisija za ocjenjivanje najboljeg izlagača jednoglasno je donijela odluku da, najveće priznanje ode u ruke AS Holdinga, s obzirom da je izlagački prostor okupljao najviše posjetitelja ovog sajma na kojem su izlagale kompanije Klas, Vispak, AS Jelah, AC Food, Sprind, Mak Zara te ostale uspješne koje su u sastavu grupacije. Izlagački prostor omogućavao je upoznavanje sa mnogobrojnim brendovima kroz degustacije različitih kulinarskih delicija, uz Udruženje kuhara BiH, degustaciju Vispak espresso kafe, prave bosanske kafe, najboljih bosanskih kolača i ostalih vrhunskih proizvoda kompanija koje su u sastavu AS Holdinga. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije