Mreža tehničkih pregleda ASA Assistance u Sarajevu na još jednoj adresi

Promotivni tekst
Mreža tehničkih pregleda ASA Assistance u Sarajevu na još jednoj adresi
Foto: ASA Osiguranje / Mreža tehničkih pregleda ASA Assistance
ASA Osiguranje i ASA Assistance kao vodeće kompanije, svaka u svojoj oblasti, investicijom u novi tehnički pregled dodatno su se približili svojim klijentima.

Nakon investicija u Bihaću, Sanskom Mostu i Ključu ASA Osiguranje je investiralo u novi tehnički pregled u Sarajevu na adresi Patriotske lige do br. 6, pored trolejbuske okretaljke.

Ovo je treća stanica tehničkog pregleda ove kompanije u Sarajevu a opremljena je najnovijom i najnaprednijom opremom za pregled vozila. Svi klijenti mogu očekivati ljubazno osoblje i brzu uslugu. 

"Sve veći broj klijenata koji nas posjećuju je glavni motiv naših investicija. S obzirom da želimo ponuditi najbolje, obaveza nam je da konstantno razvijamo našu mrežu stanica za tehnički pregled te zbog toga i otvaramo novu stanicu u Sarajevu. Ovom stanicom kao i ostalim tehničkim pregledima Društva širom Bosne i Hercegovine, upravljat će ASA Assistance. Sigurno da je ova investicija samo jedna od mnogih koje slijede i očekujemo da će u narednom periodu ASA Assistance biti dostupna na
još više lokacija", saopćili su iz ASA Osiguranja.

ASA Osiguranje i ASA Assistance zajednički djeluju na tržištu te je praksa da uz stanice tehničkih pregleda postoje i poslovnice osiguranja što je slučaj i na novoj adresi.

Kompanije rade sinergijski i na taj način imaju stabilnije poslovanje, ekspeditivnije procese i uhodani sistem poslovanja koji omogućava klijentima da na jednom mjestu, brzo i povoljno, realizuju sve potrebno za registraciju i osiguranje vozila kao i ostale usluge osiguranja. Pored registracije vozila i tehničkog pregleda ASA Assistance vrši usluge homologacije, procjene štete i certificiranja.

Kompanija posluje širom Bosne i Hercegovine a lokacije poslovnica te više informacija možete pronaći na stranici www.asaassistance.ba 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije