„Kuća časti“: Proljetna akcija kredita Sberbank BH

Promotivni tekst
„Kuća časti“: Proljetna akcija kredita Sberbank BH
Foto: Sberbank BH / Akcija kredita

„Kuća časti“ naziv je nove proljetne akcije kredita Sberbank BH. Ovoga puta u akcijskoj ponudi su gotovinski i zamjenski kredit po veoma atraktivnim kamatnim stopama, i dodatnim benefitima za klijente.

„Kao i svakog proljeća klijentima omogućavamo da po veoma povoljnim uslovima, uz najkraće vrijeme odobrenja i isplate kredita dođu do gotovine ili refinansiraju postojeća zaduženja“, kaže Emina Muharemović, direktorica Sektora za maloprodaju Sberbank BH, te dodaje: „osim toga ugovaranjem nekog od naših akcijskih kredita klijente častimo sa 100 KM za rođendan i bez naknade za obradu kredita uz online apliciranje“.

Svi smo barem jednom bili u situaciji da za rođendan dobijemo poklon koji nam se ne dopada ili ničemu ne služi. Iako cijenimo gestu, ipak se najviše se obradujemo poklonu od kojeg imamo koristi.

Zbog toga Sberbank BH kod gotovinskog kredita klijente časti sa 100 KM za rođendan, dok kod zamjenskog kredita klijenti ne snose troškove obrade zahtijeva za online aplikacije. Novina u ovoj akciji je mogućnost apliciranja za kredit putem Sberbank Viber public chata. Klijenti koji na ovaj način žele refinansirati svoje obaveze također će biti oslobođeni troškova obrade kreditnog zahtjeva.

Maksimalni iznos za kredite je 50.000 KM, sa rokom otplate do 10 godina, uz kamatnu stopu već od 3,95%, sa efektivnom kamatnu stopu (EKS) od 6,03%. Akcijski uslovi traju do kraja aprila.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije