JUPOL putuje: JUPOL povezuje kroz Bosnu i Hercegovinu

Promotivni tekst
JUPOL putuje: JUPOL povezuje kroz Bosnu i Hercegovinu
Foto: Promo / JUPOL kanta koja će proputovati kroz 10 država

JUPOL kanta koja će proputovati kroz 10 država i simbolično povezati milione vjernih korisnika je stigla i u Bosnu i Hercegovinu.

Društvo JUB će 50. godišnjicu robne marke JUPOL povezati sa proslavom u svih 10 država, gdje posluje preko svojih društava. U tu svrhu je kantom JUPOL opremljeno vozilo Nissan Navara, koje će posjetiti brojne gradove i sa sobom nositi lijepe želje, misli i sreću onima kojima je to najviše potrebno.

Početak svečanog slavlja JUB je obilježio već 21. marta, na prvi dan proljeća, kada je JUPOL kanta počela svoje putovanje kroz Sjevernu Makedoniju, te kroz Kosovo, Crnu goru, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu te Hrvatsku, a zatim i kroz Mađarsku, Slovačku i Češku, te nakon dobra dva mjeseca i nakon 5.000 pređenih kilometara završiće svoj put u Sloveniji.

Na ovom putovanju, svako ko bude pratio prolazak JUPOL-a u svojoj državi, moći će ovoj robnoj marki izraziti priznanje za dosadašnja postignuća, napisati čestitku ili joj na neki drugačiji način kroz sliku, riječ ili video čestitati jubilej i to putem JUB-ove web stranice. Sve čestitke i poruke o priči putovanja kante JUPOL biće prikupljene na posebnoj internet stranici www.jub.ba , a najzanimljivije od njih će JUB podijeliti i putem društvenih mreža sa oznakom #JUPOL50. Tako će svi kupci, trgovci i drugi poslovni partneri, koji su vjerni JUPOL-u već dugi niz godina, moći izraziti svoje poštovanje, naklonjenost i pripadnost ovoj nadasve uspješnoj robnoj marki, koje je u proteklih 50 godina nedvojbeno i zaslužila.

Kanta JUPOL je 22. aprila zvanično stigla u Bosnu i Hercegovinu.

JUPOL Karavan je svoj put kroz Bosnu i Hercegovinu krenuo sa gradom Bijeljina 22. aprila gdje je priređena rođendanska zabava na Trgu Kralja Petra I Karađođevića. U sklopu rođendanske zabave u kojoj su uživali mnogi posjetioci podjeljena je i donacija Koaliciji organizacija osoba sa invaliditetom Grada Bijeljina – KOLOSI, organizacija koja obuhvata 12 udruženja. Kompanija JUB je podijelila donaciju JUPOL Classic (ukupno 150 litara JUPOL Classic zidne/bijele boje).

Nakon Bijeljine, JUPOL Karavan je svoj put nastavio prema gradu Tuzla, gdje se 23. aprila zaustavio na Trgu Slobode. Posjetioci JUPOL Karavana mogli su da uživaju u cjelodnevnoj zabavi, rođendanskoj torti, ali i humanitarnoj akciji JUPOL Karavana koja je priređena i u gradu Tuzla. JZNU Dom zdravlja “Dr. Mustafa Šehović” Tuzla - Dispanzer za predškolsku djecu, JU za predškolski odgoj i obrazovanje “Naše dijete” Tuzla, JU Dom penzionera Tuzla i JU Centar za socijalni rad Tuzla su sa oduševljenjem prihvatili donaciju JUPOL Classic po 75 litara zidne/bijele boje.

24. aprila JUPOL Karavan je posjetio i grad Banja Luka gdje je također kroz cjelodnevnu zabavu i podjelu poklona zabavio znatiželjne posjetioce na Trgu Krajine. Humanitarna akcija JUPOL Karavana je obilježena i u Banja Luci gdje su podijeljenje donacije JU Dom za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja „Rada Vranješević“, UKC Republika Srpska – Klinika za psihijatriju, Udruženje roditelja sa četvero i više djece „Četiri plus“, JU OŠ „Stanko Rakita“ Vrbanja. Kompanija JUB je podijelila donacije JUPOL Classic po 75 litara zidne/bijele boje.

25. aprila JUPOL Karavan je stigao i u grad Bihać gdje je ponovo priredio rođendansku zabavu za svu zainteresovanu javnost iz lokalne ali i šire zajednice. Priređene su aktraktivne nagradne igre, kreativne radionice, ali i nezaobilazna rođendanska torta. Kako bi se upotpunio dan koji je sa sobom nosio osmijeh i sreću kompanija JUB je dodijelila donaciju JU Umjetnička škola „Nusret Keskin - Braco" i Udruženju „Radosti Druženja” roditelja, djece i mladih sa posebnim potrebama USK-a. Donacija je obuhvatala po 75 litara JUPOL Classic zidne/bijele boje.

Kanta JUB nastavlja svoj put dalje kroz Bosnu i Hercegovinu gdje boje već decenijama šaroliko osvježavaju naš životni okoliš. JUB će u i preostalim gradovima pripremiti različite proslave, kreativne radionice, jednom riječju rođendansku zabavu koju ne smijete propustiti. Da bi kako treba obilježili ovaj časni jubilej, a što i priliči ovakvoj proslavi, JUB-ovci su pripremili i himnu JUPOL, za koju su sami napisali tekst i koju će uz ugodne muzičke ritmove moći ponosno izvoditi na ovogodišnjim priredbama.

Nastavak JUPOL Karavana : 27. aprila će posjetiti Sarajevo, 29. aprila Mostar, a 30. aprila Trebinje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije