ERSTE i Sparkasse grupacija ponosni sponzori kultne predstave Audicija

Radiosarajevo.ba
ERSTE i Sparkasse grupacija ponosni sponzori kultne predstave Audicija
Erste i Sparkasse grupacija glavni su sponzori predstave i regionalne turneje kultne Audicije, koja će početi u Sarajevu, 5. oktobra ove godine.

"Predstava Audicija je neosporno obilježila jedan period u životu mnogih od nas, neovisno o generaciji kojoj pripadamo. Upravo to je dio misije i vizije Erste Grupe koja je sa svojom tradicijom poslovanja uvijek bila okrenuta običnim ljudima koji trebaju pouzdanog finansijskog partnera, kao i opredijeljena podršci projektima koji povezuju, a ne razdvajaju ljude, i konačno događajima koji donose radost u naše domove”, izjavio je Amir Softić, izvršni direktor Sparkasse Bank BiH, glavnog sponzora predstave i turneje Audicija.

"Čast nam je da je produkcijska kuća Stage Production prepoznala u nama društveno odgovornog subjekta i ponudila nam da budemo dio ovog zaista značajnog projekta, ali i tradicije", poručuju ponosni sponzori.

Kao jedna od najjačih regionalnih finansijskih grupacija i kao banka koja radi zahvaljujući svojim klijentima, kažu kako je ovo najmanje što mogu činiti.

"Svjesni smo trenutka i društva u kojem djelujemo i sponzoriranje Audicije, koja je mnogo više od predstave, predstavlja samo dio onoga što želimo vratiti društvu. Posebno nam je zadovoljstvo što glumci uključeni u ovu predstavu nisu samo veliki glumci, nego i veliki ljudi, aktivni u društvenom smislu i socijalno angažirani."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije