Domaći lanac trgovina Amko komer nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže

Promotivni tekst
Domaći lanac trgovina Amko komer nastavlja sa širenjem maloprodajne mreže
Svečanim presijecanjem vrpce načelnik općine Jablanica Salem Dedić jučer je u društvu vlasnika komapnije Amko komerc Muamera Alete otvorio novi prodajni objekat Amko komerca.

Novi prodajni objekt Amko komerca smještena je u prizemlju Sportske dvorane Jablanica izgrađene prema savremenim zahtjevima arhitekture i urbanizma.

Nova trgovina Amko komerca proteže se na 180 metara kvadratnih savremeno opremljenog i uređenog prodajnog prostora u kojem se kupcima nudi širok asortiman proizvoda za porodičnu kupovinu. 

Tim povodom, Minela Džuho, direktorica Marketinga kompanije Amko komerc,  istaknula je da Amko komerc nastavlja sa strategijom lokalnog širenja i zapošljavanja novih kadrova.

"Posebno smo zahvalni Općini Jablanica i svim službama koje su pomogle realizaciji kompletnog projekta.  Imali smo punu podršku lokalne vlasti u implementaciji investitorskih aktivnosti, vlast je prepoznala značaj ovog projekta za općinu Jablanica ali i širu okolinu", kazala je Džuho.

Sve kupce  u narednom periodu očekuju mnoge pogodnosti kupovine, akcijske cijene, popusti i sniženja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije