dm Days of Beauty: Besplatno šminkanje i savjetovanje

Promotivni tekst
dm Days of Beauty: Besplatno šminkanje i savjetovanje
Foto: Promo / Pod sloganom #NEVERSTOPCHANGING

Nikada nije kasno za promjene, a koja make up promjena bi vama najviše odgovarala možete saznati na velikom beauty eventu.

Naime, najveći dan ljepote u organizaciji dm-a, pod sloganom #NEVERSTOPCHANGING održat će se u subotu, u SCC-u, od 12 do 18 sati.

U tom periodu sve dame koje žele eksperimentisati kada je šminkanje u pitanju pozvane su da i ove godine uživaju u nezaboravnom beauty iskustvu kojeg dm realizuje u saradnji sa partnerima. Na jednom od sedam štandova za šminkanje svoj izgled mogu prepustiti iskusnim rukama stručnih vizažista brendova: Max Factor, L'Oréal, Maybelline, Deborah, Bourjois, trend IT UP i Aura Make up.

Osim besplatnog šminkanja, savjetovanja i poklona, Dan ljepote bit će prilika i za testiranje brojnih proizvoda, poput posljednjih noviteta brenda Beetique by Dagi Bee, dok će u kutku za njegu i lakiranje noktiju essence i Catrice dame imati priliku uraditi željenu manikuru.

No to nije sve! Kako bi savršeni izgled kreiran s potpisom stručnog vizažiste bio što vjerodostojnije ovjekovječen na društvenim mrežama tu je kutak za selfie trenutak by Šejla Ramović sa posebnom scenografijom prilagođenoj fotografisanju za Instagram i ostale društvene mreže, koja podrazumijeva namjensku selfie rasvjetu te atraktivne deko-elemente. Uz savjete za savršen selfie influenserice Šejla Ramović i profesionalni make up stručnih vizažista dm će svojim kupcima upriličiti idealan Dan ljepote.

I u dm prodavnici u SCC-u, uz već dobro poznate UVIJEKPOVOLJNO cijene proizvoda, kupce očekuje mali znak pažnje za svaku kupovinu, ceker za kupovinu u vrijednosti iznad 20 KM te peškir za kupovinu u vrijednosti iznad 70 KM. Posebna zabava očekuje i mališane od 12 do 18 sati kroz druženje s maskotama, klovnom, oslikavanje lica i kreativnu radionicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije