Bingo uputio izvinjenje uposlenicima i kupcima

Radiosarajevo.ba
Bingo uputio izvinjenje uposlenicima i kupcima
Foto: Biznis.info / Bingo uputio izvinjenje uposlenicima i kupcima

U tržnom centru Otoka u Sarajevu desio se incident u kojem su zaštitari pretukli dvojicu migranata koji su prethodno počinili krađu u trgovini Bingo.

Nakon što se dogodio incident, iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo je potvrđeno da su oko 17  sati primili dojavu o narušavanju javnog reda i mira u spomenutom tržnom centru.

Uznemiravajući video ovog maltretiranja kružio je tokom vikenda društvenim mrežama. 

Pripadnici MUP-a KS kada su došli u objekt su ustanovili da je riječ o stranim državljanima. Jednom od povrijeđenih je potom pružena medicinska pomoć, nakon čega su obojica migranata prebačeni u imigracioni centar.

Iz ove kompanije su se danas, nakon ovog incidenta, oglasili saopćenjem koje prenosimo u cijelosti: 

"U subotu 21.12. u našem hipermarketu Bingo Otoka u Tržnom centru Merkur došlo je do nemilog događaja između migranata i pripadnika zaštitarske agencije „Flek“ , koja obezbjeđuje naš centar.

Zaštitari su odmah obavijestili nadležni MUP, koji je po dolasku sproveo potrebne procedure. Zaštitarska agencija „Flek security“ će dati više informacija o događanjima.

Našim uposlenicima i kupcima upućujemo izvinjenje zbog neugodnosti koje su doživjeli u nastaloj situaciji", navodi se u saopćenju iz Binga. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije