BH Telecom 200.000 korisniku Moje TV uručio vrijedan poklon

E. H.
 BH Telecom 200.000 korisniku Moje TV uručio vrijedan poklon
Foto: A. Kuburović/Radiosarajevo.ba / BH Telecom dvjestohiljaditom korisniku Moje TV uručio vrijedan poklon

Kompanija BH Telecom danas u Sarajevu upriličila je svečanost povodom uručenja vrijedne nagrade 200.000 korisniku multimedijalne usloge Moja TV.

Kao što je javnosti poznato usluga Moja TV je kreirana prije deset godina i od tada je stalno unaprijeđivana.

„Ovdje smo da bi proslavili našeg 200.000 korisika usluge Moja TV. To je usluga koja trenutno daje najkvalitetniji sadržaj u BiH, imamo kompletan sportski sadržaj, osim standartnih paketa kao što je SportKlub, Arena i Eurosport mi svojim korisnicima omogućavamo i gledanje Premijer lige BiH. BH Telecom je u ovoj godini ostvario nekoliko veoma značajnih projekata, uspjeli smo da implementiramo 4G+ mrežu, samim tim smo korisnicima omogućili da uživaju u svim blagodatima savremene tehnologije i da budu građani svijeta“, kazao je v.d. izvršni direktor za razvoj poslovanja BH Telecoma Elvedin Kanafija.

Dodao je da je BH Telecom kreirao i napravio pakete koji su prilagođeni našim sugrađanima.

„Izbacili smo extra pakete koji su naišli na ogroman interes naših korisnika.Ta usluga je startala u četvrtom mjesecu ove godine, a trenutno imamo više od 120.000 korisnika. Osim usluga na mobilnoj i u IPTV-u isto smo uradili u ponudama pametnih rješenja, tako da naši korisnici imaju vrlo dobro iskustvo. Svaki dan imamo pozitivne komentare. BH Telecom osim tehnološkog razvoja daje mnogo svoje energije, ali i ulaže u sport, kulturu, naučne projekte. Društvena odgovornost je dio našeg brenda. Osim toga ponosni smo sponzor Nogometne reprezentacije BiH i ostalih reprezentacija mi podržavamo dobar dio naših uspješnih sportista. Znate da smo mi generalni sponzor našem Amelu Tuki, za kojeg se nadamo da ćemo zajedno sa njim proslaviti prvu olimpijsku medalju. Ovdje bi pomenuo i našeg Džumhura, Aminu Kajtaz i mnoge druge koji predstavlajju BiH u najboljem svijetlu“, poručio je Kanafija.

Prema njegovim riječima, BH Telecom ima i aktivnosti i u kulturi i u nauci.

„Danas smo ovdje da proslavimo i pozivam vas da uživate u besplatnom klizanju na platou Skenderije, kao i u besplatnom čaju i svemu onom što smo spremili za građane“, istakao je Kanafija.

Haris Lučkin, direktor Direkcije za razvoj kompanija BH Telecom ovom prilikom istakao je da je tokom ove godine BH Telecom tokom ove godine „pustio“ nekoliko kvalitetnih ponuda i rješenja.

„Sa velikim zadovoljstvom mogu reći da ćemo od 1. januara biti zastupljeni na cijeloj teritorinji BiH kad je riječ o ponudi multimedijalnih paketa. Nudimo naše usluge u bilo kojem dijelu naše države i sve to po najpovoljnijim cijenama. Za naše mobilne korisnike nudimo atraktivnu extra ponudu“, istakao je Lučkin.

Dodao je da kompanija BH Telecom nije zaboravila ni svoje prepaid korisnike za koje je trenutno u toku akcija sa dodatnim količinama mobilnog interneta, a u ponudi su bespalatan Facebook i Instagram.

„Pored svih pogodnosti dodatno našim korisnicima nudimo uvezivanje svih priključaka u jednu grupu koja se zove Moja grupa. Ono što je BH Telecom ponudio tokom ove godine jesu i pametna rješenja koja su svima potrebna u okviru usluge Moj pametni dom i Moj pametni dom bilo gdje“, naglasio je Lučkin.

Na kraju današnje svečanosti v.d. izvršni direktor za razvoj poslovanja BH Telecoma Elvedin Kanafija uručio je 200.000 korisniku najmoderniji LG tV od 55 inča najsavremenije tehnologije NanoCell.

A dobitnik ove vrijedne nagrade je Amel Durmiš iz Sarajeva.

„Iskoristio bi priliku da se zahvalim kompaniji BH Telecom na fantastičnom poklonu i nadam se da će mi ovaj televizor uljepšati novogodišnje praznike uz kompletan sadržaj Moje TV“, kazao je ovom prilikom Amel Durmiš.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije