ASA Osiguranje uvodi nove proizvode dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja

Promotivni tekst
ASA Osiguranje uvodi nove proizvode dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja
Kontinuirani razvoj kompanije je osnova  poslovanja ASA Osiguranja. Trudimo se da našim klijentima osiguramo najbolju moguću uslugu uz široku lepezu proizvoda.

S tim u skladu je i plasman novih proizvoda čiji je glavni cilj omogućiti našim klijentima lakšu brigu o vlastitom zdravlju.

Riječ je o pet novih paketa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja: Medic Basic, Medic Standard, Medic Plus, Medic Elite i Medic Premium. Paketi su kreirani tako da svi klijenti mogu izabrati upravo onaj koji najviše odgovara njihovim potrebama.

Neovisno o tome koji paket odaberete dobit ćete veliku podršku u brizi i čuvanju onoga što nam je svima najbitnije – zdravlja. To postižemo putem mreže naših partnerskih zdravstvenih ustanova koje vam osiguravaju kvalitetnu i brzu uslugu, te provjerene stručnjake, naravno uz brzo i jednostavno ugovaranje termina pregleda  bez nepotrebnog čekanja u redovima. Više informacija o paketima i načinima zaključenja polica možete pronaći na ovom linku.

"Uvijek smo poslovali kao društveno odgovorna domaća kompanija pa smo i sada, slijedeći te principe, kreirali proizvode na način da smo imali u vidu potrebe naše zajednice. Novi proizvod, dobrovoljno zdravstveno osiguranje je u potpuno prilagođen potrebama naših klijenata. Kada ovome dodamo posebne uvjete koje ćemo osigurati našim klijentima u okviru poliklinika zdravstvene ustanove Eurofarm, također jedne od članica ASA/Prevent Grupacije sigurni smo da da ćemo u cjelosti zadovoljiti potrebe naših klijenata, te time ostvariti svoju misiju", istaknuo je Feđa Morankić Predsjednik Uprave ASA Osiguranja.

Plasmanom ovih proizvoda ASA Osiguranje se etablira kao kvalitetna i stabilna domaća kompanija koja teži razvoju i očuvanju ne same sebe i svog poslovanja nego i svog okruženja.

"S obzirom na vrijeme u kojem živimo i socioekonomske prilike koje nas okružuju smatramo da je ljudima potrebno skrenuti pažnju na brigu o zdravlju i svima učiniti što pristupačnijom kvalitetnu zdravstvenu uslugu", zaključio je Morankić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije