ASA Osiguranje najpoželjniji poslodavac u finansijskom sektoru

Radiosarajevo.ba
ASA Osiguranje najpoželjniji poslodavac u finansijskom sektoru
U okviru manifestacije Izbor najpoželjnijeg poslodavca za 2017. godinu ASA Osiguranje je u svojoj prvoj nominaciji proglašeno za najpoželjnijeg poslodavaca za 2017. godinu u finasijskom sektoru.

Manifestaciju su provele i organizovale eminentna kompanija Kolektiv d.o.o Sarajevo i Portal Posao.ba.

Veliki broj glasača koji su uzeli učešće u ovoj manifestaciji, te pojedinačno glasali u Izboru najpoželjnijeg poslodavca za 2017. godinu, očigledno su prepoznali da je plansko, transparentno i sistematično ulaganje u razvoj domaće radne snage, kroz domaću kompaniju, odličan recept za uspjeh.

Uz jasnu viziju i poslovnu strategiju, koja podrazumijeva kontinuirani razvoj, ASA Osiguranje se kao domaća kompanija iskazala kao poslodavac koji obezbjeđuje svojim uposlenicima poticajno i motivirajuće radno okruženje, te perspektivu za razvoj njihovih karijera.

Unutarnja organizacija Asa Osiguranja je dizajnirana tako da potiče promociju svojih uposlenika. Njihov konstantni napredak jedan je od glavnih ciljeva kompanije što dokazuju značajne investicije u brojne edukacije koje doprinose razvoju ljudskih potencijala. Kao jedina nominovana domaća kompanija u finansijskom sektoru, ASA osiguranje je dokazala da jedna mlada domaća kompanija, uz predan rad, transparentnost i znanje o upravljanju ljudskim resursima može biti bolje pozicionirana od mnogih velikih i uspješnih međunarodnih kompanija koje posluju u Bosni i Hercegovini.

"Mi u ASA Osiguranju smo svjesni da jedino zadovoljan uposlenik može biti temelj za dugoročni razvoj i napredak kompanije", naveli su u saopćenju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije