Amko komerc razveselio djecu novogodišnjim paketićima

Promotivni tekst
Amko komerc razveselio djecu novogodišnjim paketićima
Foto: Amko komerc / Djed Mraz razveselio djecu

Kao i prethodnih godina,  Amko komerc  organizovao je  tradicionalnu svečanu podjelu paketića djeci iz Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju. U prazničnom raspoloženju sa posebno pripremljenom priredbom i uz Djeda Mraza podijeljeni su novogodišnji paketići za svu djecu ove ustanove.

Na veliku radost djece Djed Mraz je podijelio novogodišnje paketiće.  Uobičajena atmosfera radnog dana smijenjena je dječijim koracima, radošću i novogodišnjom pjesmom. 

„U decebmru svi naši marketi odišu svačanom notom predstojećih praznika. Brojni projekti i manifestacije uljepšali su iščekivanje nastupajućih praznika.  U nekoliko naših marketa organizovali smo specijalno praznično druženje i darivanje djece uz prigodan program namjenjen upravo našim najmlađim posjetiocima. Družili smo se i sa našim prijateljima iz Fudbalskog kluba Sarajevo, gdje smo za najmlađe navijače bordo tima organizovali poseban kreativni kutak Amko komerca.

Kruna ove praznične atmosfere, je podjela paketića djeci Centra za slušnu i govornu rehabilitaciju. Već tradicionalo u proteklih nekoliko godina družimo se sa djecom ove ustanove.  Cilj podjele  paketića, prvenstveno je ovoj djeci pokloniti jedan poseban dan i učiniti da njihovi praznici budu jednako radosni kao i praznici njihovih  vršnjaka“, kazala je Minela Durmo, direktor marketinga Amko komerca.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije